Nu även som kändis.

22:23

Nämen har man sett på maken, Abbes pappa i tidningen. Där rök alla tidigare försök att vara anonym. Om ni klickar er dit kan ni läsa en intervju med mig och samtidigt läsa om de andra som är nominerade i samma kategori som Heja Abbe till Stora Bloggpriset.

Jag vill passa på att tacka alla som röstat och puffat för mig och bloggen, ni är fantastiska. Det är några dagar kvar till den 22:e så än har ni ett par chanser på er att rösta på den blogg ni gillar bäst.

Andra bloggar om , ,

22 kommentarer

 1. Oj gud vad lika du och Abbe är! Härligt att du är nominerad och att man äntligen fått ett ansikte på författaren till denna underbara blogg.

  SvaraRadera
 2. Jag blev väldigt förvånad över att du plötsligt blev offentlig. Fast du har väl inte varit så jätteanonym, egentligen..? Eller är det bara jag som haft lite mycket fritid och snokat reda på dig redan för längesen? :)

  Hoppas du vinner omröstningen, det är du/ ni värda!

  SvaraRadera
 3. Jag har röstat och jag hoppas verkligen att ni tar hem dethär. Det är sällan jag gråter när jag läser om andras livshistorier men nu har jag mer eller mindre betat mig igenom alla inlägg och fällt både en och flera tårar. Din kärlek till dina söner och din fru är bland det finaste jag sett och det värmer i hjärtat. Jag önskar er all lycka till och kommer fortsätta följa din och din familjs resa.

  SvaraRadera
 4. Du var eller blev ju känd, när du fick ta emot pris utomlands för nåt tag sen eller?

  SvaraRadera
 5. Jag röstade på dig så fort det stod klart att du var nominerad :) och jag blev också förvånad när det var ett ansikte till den här bloggen också men det syns minsann vem Abbe är lik :)

  SvaraRadera
 6. Alltså, jag brukar verkligen aldrig bry mig om sådana här omröstningar och tävlingar, men när fina Abbepappan är med måste man ju bara, för jag vet ingen finare blogg. Har röstat på Abbe och dig nästan varje dag, från båda mina mailadresser. Hoppas att ni tar hem hela spelet - heja er!!!! =)

  SvaraRadera
 7. Hoppas, hoppas att Heja Abbe vinner.

  Och du, Abbes pappa: Jag tycker faktiskt inte Alex S skriver särskilt bra...
  Nu ska jag rösta igen och sedan ska jag fortsätta hålla tummarna.

  SvaraRadera
 8. Tjejerna har jag inte hört talas om men jag gillar verkligen Alex. Han är ärlig och jag har alltid dyrkat den mannen när alla andra i mitt väldigt mycket PK-liv avskydde honom. Men faktum kvarstår-den grabben kan skriva. och det kan du också. verkligen. din blogg är som en diamant för den är snygg också. Snygga typsnitt. snygga bilder. Finurliga detaljer som rubben abbe the movie. alla detaljer är gjorda med omsorg. Enkelt att navigera aldrig en känsla av att du vill sälja ett företag som många klädbloggar gör jämt men även Vimmelmamman. Och befriat från versaler och utropstecken. jag röstar nog på dig. Alex har ju fått ge ut en bok. En riktigt bra bok så han får vara nöjd.

  SvaraRadera
 9. Jaha..du.. Nu vet vi ju varför killarna e så förbaskat söta. Men det kunde jag ju tro. :-)

  Lycka till! Du är den ENDA värdiga vinnaren. Tycker jag.

  SvaraRadera
 10. Roligt att få ett ansikte bakom alla fina ord jag har läst här! Röstar som en liten toka så fort jag kommer ihåg det ska du veta!! Det är du och Linda som är de intressant för min del men hon har sin stora kärlek framför sig ( barnet har inte kommit ut och knockat henne ännu ;D ) medans du lever mitt i den! /Sussie

  SvaraRadera
 11. Oj, vad lustigt att se Abbes fina leende i ett 40+ ansikte :-)

  //Millis

  SvaraRadera
 12. Hehe, men hade du velat fortsatt vara anonym så hade du väl inte länkat :) Jag har givetvis röstat på dig och Abbe. Jag gillar Schulmans blogg också, men han behöver inte min röst.

  SvaraRadera
 13. Abbe är så lik sin pappa :)

  SvaraRadera
 14. Din blogg är så fantastisk. Jag både skrattar och gråter när jag läser den. Och min röst på dig på Stora Bloggpriset är redan lagd.

  SvaraRadera
 15. Heja Abbe har fått min röst.Helt impad av ditt sätt att skriva.Skriver från Kiruna uppe i norra Sverige,kommer helt klart följa din blogg.Helsköna videosnuttar,gillar honkey tonk!

  SvaraRadera
 16. Håller med, din blogg är så fantastiskt fin!! :)

  SvaraRadera
 17. Solklar röst. Jag är tvilling, borde inte jag få rösta två gånger då?

  SvaraRadera
 18. åh, skulle inte du vilja vara gullig och lägga upp det där repotaget från när ni var med i Kattis & Co? har letat som en tok utan att hitta! Om jag ber på mina bara knän? please?

  SvaraRadera
 19. Det kan ju inte vara en slump att det avgörs den 22:a, grattis redan nu.

  Kenneth

  SvaraRadera
 20. Jag röstar på din blogg för att du är den som skriver bäst! Din blogg är verkligen läsvärd. Du är så bra med ord och meningar! Och så är Abbe en av de sötaste killar jag sett!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.