Tusen hål i nacken.

20:59


19 kommentarer

 1. Sveriges sötaste racerförare!!!
  Mia K-d

  SvaraRadera
 2. när jag blir gammal nog för att skaffa barn, så hoppas jag att jag får en lika söt och go pojke som abbe.

  SvaraRadera
 3. Surfar in här för dagens Abbe-dos och börjar le med hela ansiktet. :) <3

  SvaraRadera
 4. Jag vill också kunna ta sådär fina bilder! Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Så himla söt!
  Snälla kom o fota min lilla kille på hans "snårejser"

  SvaraRadera
 6. En fantastisk blogg! Jag har suttit som klistrad i stort sett hela dagen o läst om er (läst hela 2009, o stora delar av början + ett flertal länkar, det tar sin tid...), vilken resa... Citerat högt för min man flera av kommentarerna, speciellt de från "storebror". Kommer att följa detta fortsättningsvis (hittade hit idag på flera irrvägar) o hoppas givetvis som alla dina andra läsare att Abbe kommer att få stor hjälp framåt i och med sin senaste operation. Du borde nog allvarligt tänka på att ge ut det här i bokform, jag hade absolut läst den!

  SvaraRadera
 7. Ljuvliga bilder!
  Är han helt återställd nu, lilleman? Efter operationen, menar jag...

  SvaraRadera
 8. Vilka fina bilder. Den svartvita är ju helt underbar. Hoppas att han mår bättre från operationen nu.

  SvaraRadera
 9. Härligt att se dessa actionbilder!

  SvaraRadera
 10. Hej Abbes pappa! Nu har jag suttit och plöjt hela bloggen från första inlägget, jag har själv vuxit upp som storasyster åt en bror med diverse olika handikapp och sjukdomar. Och jag känner igen mig i mycket av det du skriver (även om jag har ett barns perspektiv). Jag var brorsans tolk och försvarare mot andra barn. Även om han växte upp och blev kaxigast på gatan.

  Det jag vill säga är att Storebror verkar vara en väldigt fin och klok kille, ta hand om honom! och Abbe också såklart. Tack för att du skriver den har bloggen. // Storasyster

  SvaraRadera
 11. Hej! Har nu läst hela bloggen från början och vill gärna ge tillbaka i form av mina reaktioner. Oj, oj, oj. Men vaddååå! HejsanHoppsan. Nä vad faaan. Gud vad orättvist. Njuffe Mjuffs Mjuffs. Mmmmmmmmmm. Åhhhhhhhhhhh. Jamen oj. Hahahahahaha. Otroligt! Miau! Mmm Gulle! Vilka Sötnosar. Härligt att han reagerar. Men gud! Lilla gubbisen. Ferromoner. Jävla Abbespappa, jag behöver ju sova nu! Jag älskar storebror. Ahhhhhhhhhh. Vilka otroligt gröna ögon. Jag vill också ha en pappa som Abbe och Storebror. Hur orkar de? Wow vilket patos för jobbet. Näe nu blev det för mycket reklamkänsla. Jag har anmält mig till donationsregistret. När kommer nästa inlägg? Monica.

  SvaraRadera
 12. Nu börjar jag fundera på vad det skulle kosta att investera i en snowracer och en overall. Blir så sugen.

  SvaraRadera
 13. vilka underbara bilder!!! vikken lycklig pojke man ser!!! <3

  www.linaabjornemalm.blogg.se

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.