Varning för hybris.

21:45

Alltså. Nu är jag stolt. På gränsen till odrägligt mallig tror jag. Nomineringarna till Aftonbladets Stora Bloggpriset tillkännagavs idag och Heja Abbe är en av fem nominerade i kategorin "Vardagsliv och fritid".

Trots att ni läsare har blivit väldigt många och Heja Abbe numera är en ganska stor blogg är den lite utav en David bland Goliatbloggar i sin kategori. Eller vad sägs om bjässar som Alex Schulman, Pernilla Wahlgren och Hanna Fridén? För att inte tala om fantastiska Innan-du-fanns-Linda som skrivit det här fina inlägget idag.

Hursomhelst. Jag är makalöst glad för att ha blivit nominerad. Gillar ni Heja Abbe så klickar ni in här och röstar. Gillar ni mig så ber ni alla ni känner att göra detsamma.

UPDATE:
Det verkar som att man kan rösta en gång varje dag fram till den 22:a. Nu vet ni det. ;)

Andra bloggar om , , , , , ,

58 kommentarer

 1. Done! Lycka till, jag tror att du vinner!

  SvaraRadera
 2. Det var faktiskt riktigt svårt att välja mellan dig, Hanna Fridén och Alex Schulman. Ni ligger faktiskt allihop på samma nivå. Så jag skulle nog inte kalla de bjässar, du skriver minst lika bra! ;)

  Men mitt val föll på Hanna Fridén! Även om jag såklart hoppas på dig också.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Röstat o klart på världens finaste blogg... "Heja Abbe", alltså!!
  Kram till er från
  Maria i Karlstad

  SvaraRadera
 4. Självfallet faller min röst på dig!

  SvaraRadera
 5. Min röst kommer du att få. Det får bli till Abbe. Varje dag.

  SvaraRadera
 6. klart att jag röstade på dig!

  SvaraRadera
 7. Du får självklart min röst! Det verkar dessutom att det går bra att rösta flera gånger om man har flera mailadresser att ange.. och vem håller sig med bara en mail liksom? nu har jag röstat för allihop! :)

  SvaraRadera
 8. Du är bäst ju, jag ska rösta varje dag :D

  SvaraRadera
 9. Hej!

  jag har precis hittat hit! En underbar, varm och kärleksfull blogg som jag verkligen MÅSTE rösta på!

  Du lyser upp min vardag:-D

  SvaraRadera
 10. Jag röstade på dig även om jag läser Schulmans blogg också :) Lycka till och hoppas att du tar hem priset!

  SvaraRadera
 11. En röst från mig är lagd.. Lycka Till!!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 12. Jag röstade i de olika kategorierna idag och det kändes självklart att ge min röst till dig.
  Du, din underbara familj, bloggen och ditt sätt att uttrycka dig skänker så otroligt mycket till så många varje dag.

  Lycka till nu.
  Kärlek.

  SvaraRadera
 13. Jag läser också Alex blogg och han är bra men det går inte att jämföra med Heja Abbe. Heja Abbe är kärlek. Klart man röstar på kärlek. Hoppas du vinner.

  SvaraRadera
 14. Röstat på Heja Abbe - check! Fint skrivet av Hanna, tyder på stor empati och hög ödmjukhet!

  SvaraRadera
 15. Jag har röstat på dig, så klart, eftersom jag och mina två barn har 22q11 också, men inte bara därför utan för att bloggen är jättebra skriven också.

  Lycka till önskar Tina Keränen med familj

  SvaraRadera
 16. Nu har jag både röstat och skrivit på min blogg, att de ska kolla in din blogg och att de ska rösta på dig, då du verkligen är en värdig vinnare.... Så nu kan jag bara hålla tummarna för dig, så du vinner...!
  Lena

  SvaraRadera
 17. Har varit och röstat =)

  SvaraRadera
 18. Hej Abbepappan! Tack för en jätte bra blogg som är ärlig och väldigt inspererande! Rösten hamnade så klart på dig (och ett litet inlägg i bloggen) efter att ha läst Lindas fina inlägg igår, det var det lilla som avgjorde mellan dig och henne för båda skriver toppenbloggar. En liten fråga bara, om jag har förstått det rätt så bor ni i gbg trakten? Kanske inte alls är aktuellt men har ni funderat på avlösare? Jag jobbar själv som det hemma i gbg när jag inte är ute och reser (pluggar handikappsvetenskap på distans och reser runt i asien samtidigt) Fungerar väldigt bra för många familjer men inte alla. Tänkte om ni visste att det fanns iaf. Det ger ju en möjlighet till lite extra ensamtid för storebror. Bara ett litet tips. Tack för en jättebra blogg. /Therese

  ps. http://ettnyttliv.wordpress.com Denna blogg är skriven av en mamma till en pojke med downs syndrom. Hon är väldigt pedagogisk och ger superbra tips på talträning

  SvaraRadera
 19. Hej!
  Jag har följt dig ett bra tag nu och jag måste säga att jag är så otroligt glad att jag fann din blogg!
  Du är en oerhört duktig skribent, slukar varje ord (till fullo) och dina bilder är fantastiska.
  Det finns ingen blogg som jag uppskattar att läsa så pass mycket som din och självklart fick du min röst.
  Om det är så att du inte skulle vinna så måste jag säga: Du är redan en vinnare!
  Men det har du nog redan koll på.
  Ha det gott, och tack för en underbar blogg!
  Du gör ett strålande jobb!

  Mvh,
  Hanna.

  SvaraRadera
 20. Alltså HALLÅ, jämföra dig med Alex Schulman, det är ju bara dumt! Visst jag har inget emot Schulman, hans jättesöta dotter och hans fantastiskt vackra kvinna, men kvalitetsmässigt ligger Heja Abbe skyhögt över.
  Här finns det substans i inläggen, här lyser kärleken och här blandas skratt med tårar och samtidigt som du är väldigt utlämnande så visar du hela tiden stor integritet & respekt för hela din familj.
  Valet är självklart - rösterna hamnar här hos dig. För precis som Ulrika så har jag flera mejladresser och jag har röstat med varenda en! Lycka till, jag hoppas du vinner!

  SvaraRadera
 21. Hej!

  Jag surfade in på stora bloggpriset igår innan jag läst ditt inlägg för dagen. Var väldigt snabb att leta upp Heja Abbe-bloggen och blev jätteglad när jag såg att du var nominerad. Ska rösta varje dag! Heja Abbe och hela bloggen!

  SvaraRadera
 22. Jag har röstat. :)
  Lycka till.

  SvaraRadera
 23. Jag kommer att följa Lindas råd.
  Helt klart kommer jag att göra det.
  *nickar*

  SvaraRadera
 24. Röstade igår och på Heja Abbe självklart! Det finns så extremt mycket värme i din blogg och jag är förundrad över hur väl du kan uttrycka det! Jag är biten sedan första sekund!
  Nu röstar jag såklart varje dag om det är en möjlighet!!

  SvaraRadera
 25. Sedan när blev Pernilla Wahlgren en bjässe? ;)
  Du vet att du har min röst.

  SvaraRadera
 26. Min röst lägger jag på dej... varje dag så länge man får rösta... för att du verkligen ger energi och glädje i mängder utan att ens veta om det!

  SvaraRadera
 27. Hade ingen aning om att man kan rösta flera gånger. Så gulligt av Linda att uppmana sina läsare att rösta på dig.

  SvaraRadera
 28. Röstad och klar - ser fram emot att 22:orna får lite massmedial uppmärksamhet! Ska även köra en vända på Facebook, något som jag aldrig annars gör, men för det här ändamålet gör jag vad som helst.

  Heja Abbe (och Sigge)!

  /Emil

  SvaraRadera
 29. Hej abbepappan! Jag ska rösta varje dag fram till den 22.. Med både min och pojkvännens mail.. LYCKA TILL

  SvaraRadera
 30. Klart jag röstar på dig! :)

  SvaraRadera
 31. Grattis!!

  Jag röstade redan igår och ska gör det igen o igen o igen o igen.....

  SvaraRadera
 32. Tjena G,
  Klart vi skall rösta på Dig och din familj!
  Helt underbar blogg! Ta hand om dig och de dina!

  /Nesse B

  SvaraRadera
 33. Det är klart jag röstar, så ofta jag kan..

  /Anna i Sthlm

  SvaraRadera
 34. Är det någon som är värd att vinna så är det du!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 35. Bloggar är en märklig tingest. De flesta skriver nog för att få ur sig sina känslor av olika slag. Kändisar får massa läsare för att de är kända, för att vi nyfikna vill ha lite guldkant på vår egen halvtråkiga tillvaro. Eller för att se att de är som vi.En del skriver av hjärtats lust,om sitt hem, om vardag. En del är arga och bittra, vad kommenterar man till dem som redan sagt allt och inte vill ha positivt gensvar? En del tror att de kommer att skapa ord som gör skillnad i samhällets framtid. Har för första gången läst lite i Schulmans blogg. Orkade inte. Kanske var det intellektuellt, vackert och tänkvärt, men för mig var det nonsens och jag orkade inte läsa.
  Bloggen om Abbe har något annat. Den har ord som flyter lika vackert som vattnet i en bäck en stilla sommardag. Det är bilder så vackra att inga ord behövs. Det är kärlek och oro. Omtanke och djup förtvivlan. Det är hopp och framtidstro. Ärligt och chosefritt skriver Abbepappan om det viktigaste en förälder har. Sitt barn, som trots alla besök hos vitrockar, skänker denna familj så stor kärlek att det borde vara den självklara vinnaren av "bloggmästerskapen". Livet blir ju inte alltid som man önskar, men hoppet får aldrig dö! Håller tummar, men vinner du inte är du ändå bäst för oss som läser dig! Kramar

  SvaraRadera
 36. Självklart hamnar min röst på dig och din underbara blogg!

  SvaraRadera
 37. Fr o m nu och fram till den 22:a så har du en röst från mig, varje dag! Och även efter det - men då räknas det ju inte in i just det här, haha!!

  SvaraRadera
 38. En liten fråga =)
  Är så sjukt nyfiken av mig, hur många läsare har du varje dag? I veckan? Månaden? KRAAAAAAM

  SvaraRadera
 39. Klart att jag röstar på dig! Jag läser inte de andra nominerades bloggar så jag har ingen aning om hur det är, men det är alltid lika trevligt att läsa din. Lycka till!

  SvaraRadera
 40. Det var ett svårt val mellan dig och Innan du fanns, möjligt att jag röstar på er varannan dag =) Lycka till!

  SvaraRadera
 41. Grattis till Nomineringen den är du klart värd. Min röst har du fått :)

  SvaraRadera
 42. Jag HAR röstat och röstat och ska fortsätta med det till sista dagen, sen ska jag hålla tummarna stenhårt. Har läst ikapp ganska mycket (skäms över att jag inte hängt här inte på länge)idag. Du skriver såå bra, om så fina stora händelser. Jag blir rörd och berörd, skrattar, gråter och känner med dig, Abbe och familjen. Dina foton är underbara, orden likaså. Det är fantastiskt att det finns männsikor som Du som orkar dela med sig av såväl stort som smått i livet. Fortsätt precis så här, du kommer att vinna. Det vet jag.
  Kram!

  SvaraRadera
 43. Ja min röst får du, varje dag;)

  SvaraRadera
 44. Hejja denna blogg såklart. Hoppas ni lever livet,Abbe & familjen,nu & här!
  Igår är förgånget,imorgon finns inte.LEV NU VARJE MINUT!

  SvaraRadera
 45. Fina Abbe-bloggen, Lycka till. Jag har röstat på dig! Tanja

  SvaraRadera
 46. Finaste Abbebloggen, väldens bästaste blogg, helt enkelt!

  Men det gör ont i mig att se länkarna under "vem länkar" här nedanför. Tänker inte skriva nåt namn, för de är de inte värda. Men jag tror inte det är nåt som Abbepappan vill... Går det att göra nåt åt?

  SvaraRadera
 47. Visst gillar jag heja Abbe. Jag ska rösta för det är min favorit blogg. När jag startar datorn är det alltid den första blogg som jag går till.

  Annelie

  SvaraRadera
 48. Min röst har du redan. Det är så härligt att se de "etablerade" bloggarna (både nominerade och icke nominerade) uppmana sina läsare att lägga sin röst på Heja Abbe istället. Nu senast såg jag ensammapappan göra det. Han är i Vegas på jobb och tar sig tid för detta, det är verkligen fint gjort. Du skriver så förtvivlat levande om både glädje och oro. Lycka till, hoppas du vinner i din kategori!

  SvaraRadera
 49. Har röstat. kommer att rösta igen.
  och har länkat :)
  Heja dig!

  /Kapybaran
  http://kapybaran.blogspot.com/

  SvaraRadera
 50. Heja! Mitt val är givet - du tar hem detta :-)

  SvaraRadera
 51. OCH ÅRETS BLOGGPRIS GÅR TIIIIIIIIIIIIIIILLLLLL:
  ABBEPAPPAN! Såklart! Tänk vad jag surfat runt bland bloggare och bläddrare och det finns ingen som berör mig mer än du och din alldeles egna lilla fina familj!Min röst är klar....och självklart blir det några fler under tiden till 22=)
  Heja Abbe.....All the way!!
  All kärlek
  KRAM Helena

  SvaraRadera
 52. Jamen, då röstar vi igen! Självklart - "Heja Abbe"!!

  SvaraRadera
 53. 2 röster per dag utlovas från mig!

  SvaraRadera
 54. Kommer att rösta varje dag framöver och ska givetvis tipsa alla mina vänner att rösta oxå.

  Är det någon som ska vinna så är det du!

  SvaraRadera
 55. en mamma som är nästan precis i din situation12 januari 2010 kl. 11:59

  Hoppas verkligen, verkligen att du vinner över Pernilla Wahlgren och Alex Schulman!

  SvaraRadera
 56. Du har min röst såklart :-) Har mailat med alla adresser. Heja Abbe

  Kram sanna

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.