Hej nya läsare.

23:22

Hej alla gamla läsare också för den delen. Men det har kommit en himla massa nya människor hit i samband med Stora Bloggpriset och nomineringen. Det är jättekul. Så jag tänkte att jag skulle berätta för dem vad vi brukar ha för oss här inne. Och ni som har varit med ett tag får gärna fylla på i kommentarsfältet om ni tycker att något bör tilläggas.

Många gånger snackar vi förstås om jobbiga saker som operationer, läkarbesök, sjukhus och oro över Abbes framtid. Som här, här och här. Men lika ofta skrattar vi tillsammans åt knasigheter som Abbes storebror säger. Som det här, detta, det här eller den här grejen.

Ibland funderar vi över livet som förälder till ett barn med behov av särskilt stöd, ibland föräldrarollen i största allmänhet. Här till exempel. Och här. Eller hur storebror mår mitt i alltihop. Som här eller här.

Några gånger snackar vi inte så mycket alls utan tittar bara på bilder. De här, dessa eller de här till exempel. Eller på film som här, här och här.

Ibland hjälps vi åt och åstadkommer fantastiska saker tillsammans.

Kort och gott snickesnackar vi om allt mellan himmel och jord här. Och hur konstigt det än kan låta så har många faktiskt läst bloggen från början till slut – som en bok. Trots att den redan redan är 1413 inlägg lång. Blev ni sugna på mer av historien om Abbe så finns en snabbgenomgång på femtio inlägg längst till höger på sidan. Eller också börjar ni från den sextonde mars 2005.

Väldigt välkommna till Heja Abbe.

Andra bloggar om , , ,

19 kommentarer

 1. jag kan säg aatt jag har läst om hela bloggen, från början till det nysate inlägget just då ett flertal gånger vid det här laget! Den är lika gripande, rolig och underbar varenda gång!

  SvaraRadera
 2. Jag röstar förstås på er i Bloggpriset.
  Lycka till!
  /Anna med Max blogg

  SvaraRadera
 3. Jag kan verkligen rekommendera att läsa bloggen från början. Jag gjorde det för ett halvår sen och är sedan dess totalt fast och längtar efter dagens nya inlägg!

  SvaraRadera
 4. Jag har följt Abbe sedan en tid och har läst allt naturligtvis. Har själv en dotter med epilepsi, så jag känner igen mycket av dina funderingar. Varje inlägg och varje bild är så otroligt proffsigt utfört och så fyllt med kärlek att de flesta andra bloggar bleknar fullständigt...

  SvaraRadera
 5. Jag röstar varje dag på er, hoppas ni vinner!

  Alla som har en dålig dag borde genast pigga upp sig med Abbes honkytonk!

  SvaraRadera
 6. Tack för en fantastisk blogg, upptäckte den för ett par veckor sedan och har precis läst rubbet från 2005 fram till detta inlägget. Tog sin lilla tid men var helt klart värt det.

  Ta hand om er!

  SvaraRadera
 7. Hej
  Tack så mycket, jag är en av alla dina nya läsare som hittade hit tack vare bloggpriset. Idag har jag läst färdigt bloggen, från början til slutet. Det sätt du skriver på är varmt, äkta och med en stor portion ärlighet och värme. Tack!

  SvaraRadera
 8. hej!
  jag hittade till heja abbe för lite mer än ett år sen och läste då allt från början, otroligt gripande! men önskar att jag inte hade hittat den förrän nu så man hade haft ännu fler inlägg att läsa igenom.. hoppas ni hälsar på här uppe i jämtlandsfjällen snart igen :)

  SvaraRadera
 9. Kanonbra resumé Abbe-pappan :)

  Så klart vi röstar på dig - din blogg sätter värdefulla spår i våra sinnen!

  Lycka till med Stora Bloggpriset - jag räknar kallt med att du tar hem vinsten - det är ni värda - hela familjen!

  Kram Jes

  SvaraRadera
 10. Jag är en av de nya läsarna som har börjat läsa din blogg för att min kollega Masarinmamman har gjort ett inlägg om dig.

  : ) LiseLotte

  SvaraRadera
 11. Jag rekomenderar att man läser bloggen ända från början, även om det känns mycket att läsa.
  Den ger en så mycket och har man inte läst från början så finns ju risk att man missar något som är underbart och läsvärt.

  SvaraRadera
 12. God ide. Vorfor ikke skrive en bok av dette? Du h

  Du er flink til og skrive,så vorfor ikke ge ut en bok!, tror du har förmåga til de. Så flott med nye besöker här!!! ,Ha de, Hilse fra Hedda.

  SvaraRadera
 13. Jag har också röstat på "Heja Abbe" Det jag är nyfiken på (suuupernyfiken)är vad "storebror" egentligen heter. Jag vet ätt det är hemligt, men man kan väl få fundera ialla fall =)

  SvaraRadera
 14. Hej abbepappan!
  Ville bara berätta för dig att jag nu läst hela bloggen, från början till slut. Alla 1413 inlägg, vissa mer än en gång. känns lite sorligt att jag nu läst allt, men förhoppningsvis fortsätter du blogga, så att jag och alla andra får läsa mer. jag säger som många andra; du skriver så himla bra att du borde skriva en bok! men jag vill egentligen bara säga tack, tack för alla skratt och tårar, tack för en fin liten plats att komma till närhelst det passar och slutligen, tack för en fantastisk blogg!

  SvaraRadera
 15. Mysigt är det att Heja Abbe finns =)

  SvaraRadera
 16. Hej hela Abbe-familjen!
  God fortsättning and all the best.. Har röstat på Abbe i år igen. Håller tummarna!

  SvaraRadera
 17. Jag hittade hit för något halvår sedan och är fast - fast på ett sådär härligt positivt sätt. :-) Blir alltid glad när jag ser att det finns nytt att läsa/se på Heja Abbe-bloggen.

  Heja Heja Abbe! ;-)

  SvaraRadera
 18. Jag kikade in här för två timmar sedan och jag är helt fast. Jag började att läsa inläggen i snabbgenomgången till att sedan läsa några lite senare i arkivet. Jag är väldigt imponerad av värmen och kärleken som din blogg fullkomligt lyser om. Utan tvekan den bästa mest fantastiska bloggen jag har läst!

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 19. Första gången jag är här och föll för storebrors härliga kommentarer. Har fått mig goda skratt och kände sådan glädje.. Nu ska jag ta mig ett par timmar för att läsa igenom allt med eran kämpe. Jag önskar er allt det bästa! Min röst går till Heja Abbe, utan tvekan!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.