Tusen tack och femtusenetthundra kronor.

21:13

Auktionerna är slut. Maria Lindström ropade hem det sista presentkortet för 500:-. Stort grattis till dig.

Jag är oerhört rörd och stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans. Totalt har auktionerna inbringat 2100:- till "Alla barnhjärtans månad". Dessutom har jag fått mejl och kommentarer från olika läsare som berättar att de satt in pengar direkt eftersom de inte behöver några babykläder men gärna ville bidra ändå. Räknar jag ihop de som hört av sig blir det ytterligare 3000:-. Summa summarum 5100 spänn alltså. Och då har vi inte med de av er som köpt pins, de som betalat in pengar utan att berätta det för mig, de som länkat och fått andra människor att länka och på så vis spridit budskapet så att fler skänkt en peng.

Fantastiskt!

Jag hoppas att det tillsammans med alla de andra pengarna ska bli de femton miljonerna Hjärt- och Lungfonden hoppats på, så att blir resurser till nya forskartjänster inom barnkardiologi.

Tusen tack till alla som varit med och bjudit. Till Ekobaby som bidragit med presentkorten. Tack till er som länkat och till er som stått ut med att Heja Abbe förvandlats till en välgörenhetsauktion under februari.

Tack till er. Världens bästa läsare.

Andra bloggar om , , , , ,

6 kommentarer

 1. Det är vi som säger tack. Jag tycker personligen att det är så skönt med människor som visar och bevisar att också den lilla människan kan göra skillnad.

  SvaraRadera
 2. Starkt jobbat!!!!

  Alingsåsarna

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat!
  Du är värd en stor klapp på ryggen.

  /Klaus

  SvaraRadera
 4. Klart man ställer upp på sådana här behjärtansvärda saker.

  SvaraRadera
 5. Det är väl inte så konstigt att du har världens bästa läsare, när du har världens bästa blogg.

  SvaraRadera
 6. Tack till DIG!! (Fast du får mig att gråta nästan varje dag när jag läser dina fina inlägg...)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.