Jag tror bestämt det blir ombyggnad i kväll.

23:15UPDATE:

Nu har jag bytt. Allt är inte fixat än, men det kommer. Ha överseende med det är du snäll.

UPDATE 2:
Ojojoj. Det ser katastrof ut i vissa webbläsare. Håll ut. Jag ska försöka få hjälp av någon.

24 kommentarer

 1. Det är ngt konstigt med dina stilmallar. Ser inte klokt ut just nu. Men det visste du nog redan.

  ;-)

  /Klaus

  SvaraRadera
 2. Lustigt. Jag fick besöka de olika bakgrundsbilderna för att de skulle synas i layouten, även fast jag tömde cachen innan. Fast bara i Safari-betan.

  SvaraRadera
 3. Tänkte bara nämna att sidan funkar i Firefox, men icke i IE7.

  SvaraRadera
 4. I min firefox syns inte "Heja Abbe &brorsan"-grejen alls. Det såg dock normalt ut när jag kollade på testsidan i förrgår.

  SvaraRadera
 5. Har firefox så sidan funkar hyfsat. Men den är ju tokmörk. Det är ju svårt att läsa. Så var det inte på testsidan.
  Men jag antar att den är under ombyggnad. Väntar spänt på fortsättningen!

  Ha det!

  SvaraRadera
 6. det funkar fintfint för mig iallafall :D

  SvaraRadera
 7. Det är Susnet-scriptet på slutet som spökar. Ta bort dessa rader mitt i scriptet så funkar det:

  /script
  script type='text/javascript'

  SvaraRadera
 8. Strålande i Mac/Safari !

  SvaraRadera
 9. För mig, i firefox och i Google chrome syns inte själva rubriken. Lycka till med den fortsatta ombyggnaden.

  SvaraRadera
 10. Men ska du ha svart text mot blå botten. Det är jobbigt att läsa! I går syntes det en blå kant runt, men textbakgrunden var vit. och i Internet Explorer syns inte bilderna alls. Titta nu så mycket problem det blir när du bygger om ;-)

  SvaraRadera
 11. Näe. Usch och blä vad struligt det här blev. Jag borde veta bättre. Ajabaja, inte pilla med koden själv. Håll dig till design din gamla AD.

  Jag har slängt ut ett par trådar till någon som kanske kan städa upp i min kod. Får se hur det går. Annars för jag byta tillbaks ikväll.

  SvaraRadera
 12. I läsande stund är det skitsnyggt i såväl Safari som Firefox (jo, jag har Mac!)
  Lavv it! ;-)

  SvaraRadera
 13. Hm... PÅ hemdatorn kommer jag in på en superfin sida, men på jobbets dator fick jag se sidan i blixtversion och sedan ett svar "servern kan inte hittas"...Mystiskt!

  SvaraRadera
 14. Ja titta det blev en blå pacman ;)
  Man behöver ju inte tveka på vad bloggläsarna tyckte.
  Läser bloggen ofta och det är kul och intressant att få följa med på era dagliga och semesteräventyr. =)

  SvaraRadera
 15. Japp, det är definitivt något skumt med headern. I IE funkar det inte alls, iPhonen signalerar att det är problem med headern, och Safari på Macen hemma bekräftar det hela, headern kommer inte med.

  SvaraRadera
 16. På firefox 3 funkar allting, hittils:D (Vad jag ser åtminstone)

  SvaraRadera
 17. Hej igen. Jag klagade förut på att det var svårläst. Det var för att jag i testversionen såg hela bakgrunden som blå, nu ser det jättebra ut och inläggen och all text är på vit bakgrund (bra!!!). Nu syns förresten rubriken - blogghuvudet - också. Snyggt.

  SvaraRadera
 18. Jag totalälskar din blogg och återkommer hit så fort min RSS-läsare ropar till. Den nya layouten blev kanonfin, men jag saknar möjligheten att kunna klicka på sidhuvudet för att komma till startsidan, nu får man sikta på den lilla länken högst upp till vänster istället.

  SvaraRadera
 19. Hej! Jag vill att headern ska vara klickbar, som den var förut. Då kunde jag läsa inlägg via "akriva bokmärken" men sen se äldre inlägg på bloggens startsida genom att klicka på headern. Med andra ord, länka headern till bloggens startsida, tack!

  SvaraRadera
 20. Tack, Abbes Pappa, det var snabba ryck!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.