The Critics.

20:11

Har ni kollat in den nya sajten/bloggtjänsten TheCritics.se? Den ser riktigt lovande ut måste jag säga. På ett ställe har man tänkt samla recensioner, intervjuer, krönikor och andra nyheter kring svenska bloggar. Inte dumt för den som inte alls vet i vilken ände man ska börja leta om man vill vidga sina bloggvyer lite. Kanske till och med gammelgäddan Guillou kan ha nytta av. Han har ju så svårt att "hitta det vettiga i denna störtflod av ogräs".

Jag tror att om Klaus (fd Tyskungen) och de andra skribenterna har uthållighet så kommer detta att bli ett riktigt bra verktyg för den som letar tips om bra (eller dåliga) bloggar.

Och som av en händelse finns där en intervju med mig idag, om du är intresserad. ;-)

Andra bloggar om , ,

3 kommentarer

 1. Himmel.. Varför har jag inte funnit din blogg tidigare!?!? Av en ren händelse kollade jag på the critics hemsida och kollade in på er sida... Har suttit fast här hela kvällen och läst det mesta!

  Måste bara säga tack för att du skriver och vilka underbara bilder du delar med dig av!

  SvaraRadera
 2. Det var en trevlig intervju med dig. Tittar in till dig titt som tätt och tycker du skriver väldigt bra. Ni verkar dessutom ha så skön stämning i er familj.
  Jag tittade på bilderna du gjorde till Abbe när han fyllde 4, vilken otrolig färgskillnad det är på läpparna nu mot tidigare. Så underbart att se att det kan gå så bra, även om inte allt är över ännu.
  Jag önskar er allt gott.

  SvaraRadera
 3. Fan vilken härlig person du verkar vara, jag har inte läst din blogg...ännu. Kanske att jag vågar göra det någon dag, tror jag är lite rädd för att läsa den. Men efter jag läste intervjun, så kände jag att vi var nog lite lika, och jag kanske ska våga mig på den någondag. Jag provläser lite nu med en gång, så får vi se hur det går:)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.