Abbes pappa goes Côte d'Azur

23:13Det är mycket nu. Ena dagen ar mamman i Marocko andra dagen är jag i Dalarna (exotiskt). Sen är det bröllop och nu sitter jag på mitt hotell i Cannes och skriver. Väldigt kul på många sätt, men det dåliga samvetet för att killarna har haft det lite snurrigt ett tag gnager såklart.

Idag började Cannes Lions 2008, en vecka med seminarier, workshops, utställningar och prisutdelningar i reklamens tecken. Om Guldägget är SM i reklam, så är det här definitivt VM.

Det är en rolig, spännande och lärorik vecka med mycket "Hiiii, niice to seee you. When did you get here? Have you seen this and that? och Yippiiiieee, we're on the shoortlist!!". Här är delegater från hela världen och alla diskuterar reklam, nya medier och kreativitet. Inte överraskande cirkulerar mycket kring webben och alla möjligheter som finns där.

Veckan har börjat fantastiskt. Idag släpptes shortlist till de två första kategorierna, och vi är nominerade dubbelt. Då ska man komma ihåg att det är ungefär 30 000 bidrag inskickade ifrån 85 länder. Det är fjärde året i rad vi nomineras och vårt tidigare rekord (från i fjol) är just två nomineringar. Tre år i rad har det blivit brons, och i morgon kväll är det prisutdelning i de här kategorierna så då håller vi tummarna för att nomineringarna ska förvandlas till någon valör.

Update:
Ulrika kommer såklart att rapportera ifrån Cannes Lions, om du vill läsa mer. Det var ju här hennes blog började då hon satt med i juryn förra året.

Andra bloggar om , , , ,

2 kommentarer

 1. Tack för att du skriver.
  Heja Abbe!
  Och heja Abbes pappa! =)

  ps blir betydligt mer berörd av din blogg än jag orkar nämna här, har jobbat med svårt sjuka barn tidigare så din blogg värmer, som sagt ds

  SvaraRadera
 2. Vad avundsjuk jag blir av att du får åka så mycket men samtidigt så tror jag inte jag skulle kunna lämna mina tjejer. Men det måste vara roligt att få se så mycket.
  Jag brukar få åka till Säffle med tjejerna, fast jag har i och för sig varit en helg detta år i Madrid kom jag just på.

  Härligt att läsa din blogg den gör mig glad.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.