Självkänslan upp.

23:04

Alltså, jag är ganska bortskämd med fina kommentarer från er. Tusen millioner tack, säger jag!!

Häromdagen kom ett mejl som gjorde mig sådär lite extra glad och stolt. Jag vill gärna dela med mig av det:

"Hej! Tänkte bara säga att din blogg inspirerat mig oerhört mycket, jag har insett att barn måste få vara barn trots att de har en sjukdom/hjärtfel/extra kromosomer etc., och bör behandlas därefter. Idag har jag varit på Ronald McDonaldhuset i Göteborg och pratat, kollat runt och så vidare, och gör mina första volontärtimmar där på lördag! Så tack för inspirationen och heja Abbe!"

Andra bloggar om , , ,

4 kommentarer

 1. Vad vackert och värmande!

  SvaraRadera
 2. Tänk vad du skapar med din blogg. Heja Abbes pappa och Heja Abbe!

  SvaraRadera
 3. Hej på er! Vad roligt med ett sådant mejl, håller med dom gillar verkligen din blogg, ha det underbart!

  SvaraRadera
 4. *står upp och applåderar*

  ...både till voluntären och till Abbes pappa...

  ...och naturligtvis till Abbe oxå! Han är min hjälte!!! :-)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.