EM-feber.

20:26Killarna och jag är ensamma några dagar för mamman är i Marrakesh. Det kanske jag inte berättat förresten, men så är det. Tidigt nationaldagsmorgon lyfte hon och ett par vänner från Landvetter med målet inställt på Afrika och Marocko. Jag hoppas hon har det alldeles fantastiskt, för det behöver hon.

I alla fall. I förmiddags när grabbarna och jag bara slöade i värmen kom deras Farmor och Farfar på spontant besök. Och med sig hade de var sitt kit bestående av matchtröja, shorts och fotboll till Abbe och storebror. Snacka om succé.

Abbe bytte om med en gång och for ut för att sparka boll. Och det var inte vilken boll som helst. Det var han egen boll. Med jämna mellanrum lyfte han upp den och sprang fram till oss andra och kungjorde: "E niiin oll" [De e min boll]. Inte storebrors, han fick en egen. Inte deras ihop. Abbes.

Så nu är grabbarna laddade inför EM. Zlatan har ju redan skapat rubriker bara genom att nämna några spelare han skulle vilja se på plan. Spelar roll. Kanske ska tipsa honom om Abbe och brorsan?

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer

 1. Åh, tänk vilken lycka att få ha en alldeles egen boll. :-)

  Tänk om vi vuxna fick ha kvar förmågan att bli så lycklig över så små enkla ting...

  Kram på er, Veronica.

  SvaraRadera
 2. Abbe ser ut att ha talang!!

  SvaraRadera
 3. Är det inte lite Chippen Willhelmsson över frisyren?

  SvaraRadera
 4. åh vad jag älskar din blogg!! Finns igen blogg som jag blir så glad av att läsa. Tack för all livsglädje er familj skänker!

  SvaraRadera
 5. Gud så snygga bilder du tagit :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.