Flashbacks.

23:11

Det är tredje gången jag kör in på just den här parkeringsplatsen. Vi betalar och knallar iväg till ortopedtekniska avdelningen vid Södra Älvsborgs Sjukhus i Borås för att prova ut inläggssulor eller skor.

P-platsen ligger precis utanför förlossningsavdelningen och första gången jag la mynt i parkeringsautomaten väntade en två och ett halvt dygn lång mara som slutade med akut snitt. Efter en helt normal BB-vända fick vi ta med oss världens goaste kille hem. I den här bloggen mer känd som storebror.

Andra vändan till just den här parkeringen, vet ni hur den slutade. Det blev en Abbe. Och början på ett svindlande äventyr. Även han kom ut med hjälp av kejsarsnitt, och vi slussades så småningom över till BB. Men det blir bara kortvisit på ett drygt dygn innan kaoset utbryter och Abbe försvinner från oss i en ambulans.

Nu är det tredje gången jag parkerar här. Minnesbilderna virvlar förbi. Stoltheten och lyckan från då jag blev pappa första gången. Och så igen. Andra gången. Men då blandat med skräck, panik och ovisshet. Jag både myser och ryser.

Och jag är glad att det bara gäller skor vs sulor, den här gången.

Andra bloggar om , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Hej, förstår din känsla! Hoppas ni får en bra dag!

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.