Anthrax?

18:02


Abbes medicin mot klådan låter misstänkt lik det där som hela världen var rädd att få i ett kuvert i brevlådan efter elfte september-dåden.

Borde jag bli orolig tro?

12 kommentarer

 1. ingen fara. samma sak finns i svecia. bra och relativt snällt preparat. =)

  SvaraRadera
 2. ingen oro inte, ett harmlöst preparat som finns även i Sverige och heter detsamma här! Så länge ni inte överdoserar honom är det ingen somhelst fara!

  Krya på sig kramar till Abbe!

  Hälsn
  Anne

  SvaraRadera
 3. En krya på dig kram till lilla Abbe! Trots allt hoppas jag att ni ändå kan finna positiva sidor med resan. Härligt att se storebror njuta! Ni är så duktiga föräldrar! Ta hand om er,
  Kalinichta

  SvaraRadera
 4. Här kan du själv läsa på vad man säger om den, på svenska.

  http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=19570405000038&DocTypeID=7&UserTypeID=2

  Det fanns en passus där om hjärtsjukdom...

  SvaraRadera
 5. Detta + kylbalsam är det bästa för kliet. När väl prickarna är torra smittar han inte längre. Mest ska han aktas från väldigt små bebisar, men hoppas jag ingen flyger till Almirida med. (Antar att det är Langley =) Har åkt 3 ggr med dem innan.)
  Annars ska han smitta många barn, det är ju bara bra. Denna sjukdom vill man inte ha som vuxen.

  SvaraRadera
 6. Tjena brorsan
  När vi gav J det när vi bilade till Spanien när han var 2 år sov han i 6 timmar i sträck. Men det kliade inte. Så visst fungerar den. Men en tvååring blir helt klart däckad.
  Här i Provence har vi det bra men B har antagligen brutit/fått leden ur led/slitit av ett ledband i höger långfinger. Det pekar skumt och han kan inte ens ge Fingret till idiotkörande fransmän. Ha det...

  SvaraRadera
 7. Artarax är för klåda och lugnande! man kan få det både mot klåda/nässelutslag och ångest mm.. där av blir man trött som en av kommentarerna redan sagt! Hoppas han blir frisk snart och sen ville jag bara säga att du har en super fin blogg och super fina killar :)

  SvaraRadera
 8. Då fick vi förklaringen till varför Abbe inte får kliva ombord på planet!

  SvaraRadera
 9. Klådstillande är ju alltid skönt när kopporna kliar.Räkna med att han blir trött bara.

  SvaraRadera
 10. Atarax är världens sämsta medicin; de ger det på akutpsyk när man kommer in med extrem ångest och söker hjälp -och istället går man därifrån med mer ångest och tabletter som inte hjälper.
  Dock vet jag att det hjälper bra mot fysiska problem, så jag hoppas Abbe mår bättre nu! =)

  SvaraRadera
 11. När jag väntade mitt första barn, fick jag Atarax då jag hade sådan förbaskad klåda av exem i bristningarna... blev heldäckad, låg på soffan och yrade. Tillsist vägrade jag äta mer och de fick sätta igång förlossningen istället. Men ett himla effektivt medel mot klåda är det absolut! Skönt att det finns hjälp att få när det kliar som allra värst... Hoppas ni kan njuta lite iallafall...
  Kram till er alla

  SvaraRadera
 12. Plutten då ): Blev han trött, lillen? Jag har fått Atarax i tablettform mot sömnproblem förut och var totalt borta av en halv tablett efter bara ett par timmar.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.