Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen.

10:51

Klorin. Det går åt massor av Klorin. Stugan luktar som simmaskolan ungefär. Det är det bästa vi kan göra som läget är nu. Det var det där med tio personer och en toalett.

I går natt vaknade Abbes brorsa och gnydde för att pyjamasen var blöt. Märkligt, eftersom det var ett par år sedan som han kissade ner sig senast, men storebror och jag gick upp för att fixa nya pyjamasbyxor. Utan att gå in på detaljer kan jag säga att det var inte kiss. Resten kan du räkna ut själv, och så släpper vi det där.

Det blev kräkas och ligga hemma och huttra för storebror, istället för att gå till skidskolan. Stackarn. Framåt kvällen när han kräkts färdigt tog magkrampen över och för att lindra låg han dubbelvikt som en fällkniv i soffan. Så småningom somnade han, i den positionen. Nu mår han lite bättre men han är väldigt matt. Så någon skidskola blir det inte idag heller.

Jag kan inte låta bli att undra, vem som fått ta över stafettpinnen.

Andra bloggar om: , , , ,

4 kommentarer

 1. Aj aj aj! Mitt tummhållande verkar inte hjälpa. Ska försöka hålla dem lite hårdare.

  SvaraRadera
 2. Åh, NEJ!!
  Vi hade ju bestämt att ni skulle slippa det där..!!

  SvaraRadera
 3. Hej Abbes pappa
  De där resan har vi också gjort! Jag lider med er. Men det verkar vara en lindrig variant ...? Hoppas hoppas.

  SvaraRadera
 4. Vad sånt här gör mig ledsen att höra. Hoppas att det vänder snart:(

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.