Semester.

22:31

Puuuuhh. Äntligen satte jag mig ner. Efter en minst sagt hysterisk dag är nu hotellrummen till guldägget bokade (jag vet det kan verka förmätet, men får vi inga nomineringar får vi väl boka av), uppdateringar för byråns sajt är levererade till webb-byrån (tack L för all hjälp) och den nya kampanjen för den stora kunden är skissad.

Barnen är dagishämtade, fredagsmysta med o-oorn, al-a innaa och oa-oola, de är kissade, borstade och nattade. Väskor är packade, takboxen är på och bilen är stuvad.

Så nu. Klockan halv elva, började min fredag kväll. Med en god Chevre chaud, ett glas Ventisquero Queulat Gran Reserva med min fru och ett litet inlägg här på bloggen. Nu kan jag äntligen slappna av lite.

I morgon bitti sticker vi. Mot Norge och Trysil. Det ska bli så obeskrivligt skönt.

Jag lovar att försöka skriva från skidbacken med, även om det kanske blir lite färre inlägg än vanligt. Med lite tur får du se en Abbe med slalomskidor. Storebror ska i alla fall åka, han kör igång i skidskolan på söndag, för tredje året i rad. Ska bli kul att se om det lossnar, så vi kan ta en rejäl sväng, han och jag.

Trevlig helg.

Andra bloggar om: , , , ,

6 kommentarer

 1. Hoppas Abbe åker, jag håller tummarna för honom.
  Ha det så trevligt!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att ni får en underbart fin vistelse i Trysilfjällen jag hoppas att storebror får en känsla av att "pappa nu får du passa dig så att jag inte åker i från dig" :)

  Abbe och riktig snö blir fint.

  En skön upplevelse blir det ...

  Lycka till !

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får det jättetrevligt!

  SvaraRadera
 4. Nu har jag länkat till dig Abbe!
  Kolla så det stämmer och ifall ömskemål finnes.
  www.folkesblogg.se

  SvaraRadera
 5. Ha en obeskrivligt härlig resa!!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.