Snart.

17:45

Om en timme ungefär.

Då har jag tråcklat mig in genom de smala tågkorridorerna, med skidfodralet gång på gång nära att knocka någon medpassagerare. Jag har baxat upp den tunga ryggsäcken på den där nästintill onåbara hyllan högt över dörren. iPoden och de små resehögtalarna är framplockade och skön musik fyller vår sovkupé. Jag har öppnat en flaska Amarone (javisst, fint ska det vara) och dukat fram delikatesserna. Saint aguren, manchegon, den goda färskosten, kvittenmarmeladen, parmaskinkan, salamin, queenoliverna och kronärtskockshjärtanen.

Då. Om en timme ungefär, rullar tåget ut från Göteborgs centralstation med destination Åre.

Om jag ska njuta.

3 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.