Heja Carina Berg.

22:22

Jag vet inte vad du tycker, men jag diggar Carina Berg. Okej, hon var ute på lite hal is när hon parhästade med Gynning i Idol 2007, men det må väl va hänt.

Hennes nya program "Berg flyttar in" på TV4 är strålande, tycker jag. Skön, lågmäld stämning. Carina intervjuar på ett avslappnat och avväpnande sätt så alltihopa bara känns cosy. Och som krydda slänger man in lite tokigheter. Idag ristade Börje Salming in fyra streck på Carinas arm med en gaffel. Galet. Men rätt underhållande inbäddat i all mysighet.

Nu vet jag vad jag ska göra på fredagar 21.30, ett tag framöver.

Andra bloggar om: , , ,

7 kommentarer

 1. Fasen också. Nu missade jag Carina igen igår. Måste kolla om det kommer i repris.

  SvaraRadera
 2. Håller helt med dig... skrev just en liten blogg om henne också...

  SvaraRadera
 3. Jag diggar också Carina. Hon kommer absolut till sin rätt i det här programmet. Riktigt skön människa!

  SvaraRadera
 4. Nu har jag läst igenom din blogg, från början till slut. Jag hittade hit redan för längesedan, via Jonas; silverfisken, men det var inte läge för mig att bege mig in i Abbes värld just då.
  Men idag klickade jag mig åter igen hit... och det har tusan tagit mig en hel dag, med avbrott visst, men shit!
  Jag har ömsom gråtit och ömsom skrattat.
  Dina ord väcker känslor och de har ett sådant djup att man inte kan göra annat än att dras med ner i det, och upp.

  Perspektiv på tillvaron är något man tar med sig.

  Jag hoppas allt är bra med er allihopa! Och det är oerhört roligt att läsa hur duktig storebror är samtidigt. Båda sönerna är kämpar, på sitt sätt!

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Jag har en fråga..
  Jobbar inom restaurangbranchen och till vårt hotell kommer en pappa med sin son (4 år kanske) minst en helg i månaden. Sonen är lite "speciell" (vet inte vilket ord ajg ska anvädna, förlåt). Sonen är så underbart söt! så¨underbart härlig.. men jag förstår inte vad han säger... och kan lixom inte prata med honom. frågade en gång pappan vad han sa... å han förklarade.. men på ett sätt kändes det elakt å fråga.. man ska ju veta va en unge vill lixom.. så till frågan. bör jag fråga pappan vad han säger?
  som du märker har ajg svårt att formulera mig och att få fram det jag vill.. hoppas du inte tar illa upp på något sätt!
  kram

  SvaraRadera
 6. Ulrika: Ja, du kommer gilla det.

  Farbror Sid: Bra, det är hon värd.

  Soof: Japp. Heja henne.

  Sussilago: Ååh. Om du visste vad glad jag blir när jag hör att någon läst hela bloggen. Jag tycker det är helt otroligt. Tack snälla för dina fina ord.

  Marie 19: Vet du vad? Jag tycker absolut att du ska fråga pappan. Det beror såklart på hur men gör det. Men om någon frågat mig för att han/hon ärligt ville förstå vad Abbe säger skulle jag bara bli glad. Blir han arg har nog pappan större problem än barnet.

  SvaraRadera
 7. Ny besökare här som tittar in. Hittade hit via Camilla. Kommer att kika in här ofta känner jag. Väldigt bra blogg. Började läsa uppifrån och slutade här för stunden. Fortsätter vid ett annat tillfälle. Jag har läst mig till och gissar att ni bor i Göteborg, stämmer det? Här är en till Gbg-bloggare.

  Håller med dig om Carina Berg. Hon är väldigt bra i sin egna show. Lugn och skön på något sätt.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.