Men hur?!

23:33

Alltså, jag kan inte förstå. Det är helt omöjligt, otänkbart och obegripligt hur man kan göra så. Vad är det som har hänt i en sådan människas uppväxt, vad har gått snett i hans liv? Vad är det som driver en pappa till sådana grymheter, sådana bestialiska handlingar? Hur kan man hålla sin dotter, sitt eget barn, sitt kött och blod, inspärrad i en källare i tjugofyra år? Och dessutom systematiskt våldföra sig på henne.

Jag fattar inte.

Jag som får dåligt samvete om jag tagit hårt i någon av mina killar, då de likt små jävular testar var pappas gräns går. Jag som mår jag fysiskt illa om jag tappat fattningen och skrikit åt dem.

Jag kan inte förstå.

Andra bloggar om: , , , ,

5 kommentarer

 1. Fullständigt obegripligt.

  ...ohc vad händer med en människa som lever inlåst i underjorden helt utlämnad åt honom i tjugofyra ÅR? Vad händer med barn som aldrig sett dagsljus? Som aldrig träffat en annan människa, som aldrig gått på grönt gräs?

  Det där är en sån gränslös tragedi att jag inte alls förmår tänka på det.

  SvaraRadera
 2. Det är väl det som är skillnaden, vi kan inte ens föreställa oss. Inte ens i våra svartaste elakaste stunder finns något sådant i närheten. Undrar mycket om frun och grannarna, hur de tänker menar jag.

  SvaraRadera
 3. Jag mår fysiskt illa. Kan inte heller förstå. Nästan svårt att ta det till sig. Kanske för att jag inte vill. Vill inte TRO att det finns människor som han. Må barnen få ett bättre liv nu.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med. Det är helt galet.

  SvaraRadera
 5. Jag tror det är så, att vissa saker ska helt enkelt inte förstås! Vissa saker ska bara förstås som obegripliga, bestialiska och horibla! Kram!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.