Boktips.

23:31


Så här i semestertider ska jag passa på att tipsa om en bok. Jag fick den för rätt länge sedan men har liksom glömt bort den tills nu.

Att resa med barn är temat och boken innehåller en massa tips på saker man kan tänka på innan man bokar, innan flygresan eller på plats på orten. Det ska tilläggas att boken är helt inriktad på charterresor, vilket kanske inte är så konstigt eftersom det är Apollo som ger ut den.

Redan i inledningen får man det viktigaste tipset av alla, som jag ser det. Ha inte för stora förväntningar på resan ur ditt eget vuxenperspektiv, utan inse att du reser med barn som förmodligen inte alls tycker om samma saker som du.

I alla fall, den finns att köpa hos Apollo om du är intresserad.

Andra bloggar om , , ,

1 kommentarer

  1. Tänk den boken vore nått för oss... :-) Med en resa över atlanten med tre små barn är jag SÄKER på att något kommer att gå snett ett par gånger. Men jag har lärt mig att man inte ska klappa krokodiler iallafall och det är ju en bra början! :-)

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.