Rainbow.

19:56

Läser om olyckan Liseberg igår. Att det händer grejer för att folk beter sig konstigt är ju liksom oundvikligt, men det här? Det kunde ju i ärlighetens namn gått riktigt jävla illa.

Märkligt, jag har aldrig ens tänkt tanken att det skulle kunna hända. Det är väl inget man kan gå runt och oroa sig för? Säkerhetsmarginalerna är så stora.

Måste man tänka om tro?

UPDATE:
Näe. Vid närmare eftertanke kommer jag nog inte att oroa mig mer nästa gång jag går på Liseberg. Jag har stort förtroende för deras säkerhetstänkande. Olyckor sker ju. På Liseberg, när tåg kolliderar, flygplan störtar eller när man går över vägen på väg till nöjesparken. Det går inte att förutse. Eller hur?

Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer

 1. Min lillebror var där med sitt fotbollslag. Fyra fick åka till sjukhus varav en med bruten arm. Min bror åkte dock inte den attraktionen. Det var deras lag som fick avbryta hela Gothia Cup pga brist på spelare, de kommer hem imorgon. Tråkigt, mycket tråkigt.

  SvaraRadera
 2. Men är Olycker är väl till för att ske när ingen räknar med det?
  Vad man än gör så finns risken för att Olyckan är framme. Det blir ju jättejobbigt att tänka på hela tiden?

  SvaraRadera
 3. Ja precis, man kan aldrig vara helt säker på vad som ska hända. En olycka händer ju bara så där.
  Kollade på Svenska Dagbladets hemsida där de intervjuat folk om de som skett och några sa att "det händer hela tiden där" vilket är jävligt överdrivet, 2006 hände två grejer varav en inte var själva attraktionens (flume rider) eller säkerhetens "fel".
  och i fjol hände inget.

  SvaraRadera
 4. Om du vågar åka bil till nöjesfältet, då borde du med samma risktänkande våga åka med bred marginal på attraktionerna.

  SvaraRadera
 5. man kan inte gå runt och oroa sig! Olyckor kan hända när som helst! Men det är synd för just rainbow var en av mina favoriter sedan jag var liten :'(

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.