Sommarförälskelse.

17:47

Jag ser det på dem; det lyser liksom i killarnas ögon. Frihetskänslan. Att få lov att springa omkring lite på egen hand och upptäcka världen. Så länge flytvästen är på kan de fiska så mycket krabbor de vill och storebror kan till och med gå till kiosken och köpa glass utan mig eller mamman, om han är med någon av de äldre tjejerna. Större än så är det inte på Käringön.

De strålar av sommarlycka och jag bli varm i magen. Känns som att vara kär. Just det. Jag är ju upp över öronen förälskad.

I Abbe och hans brorsa.

4 kommentarer

 1. Vad fint!! Sitter med ett leende från öra till öra :).

  SvaraRadera
 2. Låter riktigt härligt. Måste vara fint i dessa dagar när det är så varmt.

  SvaraRadera
 3. Hej pappan! Läste Abbes blogg under hela dagen igår. Det tog många timmar mellan tårar och skratt faktiskt. Vilken fantastisk skildring du gjort och vilken styrka ni verkar ha i familjen. Jag arbetar själv på Neo och ville bara säga att din blogg ger ett perspektiv på livet som alla människor men framförallt vårdpersonal skulle behöva ta del av.Den är så värdefull. Speciellt ortopeder kanske skulle behöva läsa bloggen.Jag vet precis vad du menar=)
  Slutligen vill jag säga att Abbe verkar vara en alldeles förtjusande liten kille som ni har begåvats med och jag önskar er all lycka i framtiden. Tusen tack för upplevelsen!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.