Fotboll – summerat av storebror.

21:38

Mamman har börjat jobba. Killarna och jag har bott ute hos mormor och "morfar" på Björkö i Göteborgs norra skärgård, och mamman har kommit ut efter jobbet. Bad och krabbmete har stått på programmet dagarna i ända.

Alldeles intill mormors hus ligger en fotbollsplan. Ikväll var det match och mamman frågade storebror om han ville gå ner och titta lite.

– Äh, det behövs inte. Det är "wööow", och klappa, och "passa Johan, passa Johan." Så jag vet att det är match, sa storebror.

Andra bloggar om , ,

5 kommentarer

 1. det där vill jag kalla en onomatopoetisk beskrivning! skitbra!

  SvaraRadera
 2. Ibland är han bara för skön. Krass och poetisk på samma gång.

  SvaraRadera
 3. Abbes storebror har verkligen de mest klockrena kommentarer, kärnfullt och äkta. Värsta citatsprutan!

  SvaraRadera
 4. haha fasen va härlig han är med sina kommentarer !! :)

  SvaraRadera
 5. Vad trevligt! Ni är på grannön till oss... Om vi kände varandra skulle ja bjuda hit er. Det känns som om jag känner er i alla fall. Jag har följt bloggen i ca nio månader nu och älskar sättet du skriver på. Jag var gravid när jag började läsa och nu sitter jag här med en alldeles egen 3 månaders bebis!
  Tack för att du skrivet så bra och tack för att vi får dela Abbes och resten av famljens öden och äventyr! Hälsningar Icka.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.