In i det sista.

00:08

På fredag klockan fem är det dags. Semestern, den allsmäktiga, börjar.

Men fram tills dess är det fanimej järnet som gäller. Lämnar jobbet mellan klockan tio och elva varje kväll. Mamman och killarna har åkt ut till ön där mormor bor, och det är jag glad för. Även om jag saknar dem så är det skönt att slippa det dåliga samvetet för att jag inte kommer hem innan hela gänget somnat.

Bara två dagar kvar.

Andra bloggar om , , , ,

2 kommentarer

  1. Japp, detsamma för mig. Och det ska jag fira med... mera jobb. Jorå serru. Det ska göras snyggt i trädgården. Lite som att byta header i sin blogg.

    Ha en skön sommar nu.
    /Fredo.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.