Sista Stockholmsdagen i korthet.

23:42Sovmorgon (tro det eller ej!!!!) till halv nio. Hotellfrukost, i mitt fall bestående av alldeles för mycket efter som allt ser så gott ut. I Abbes fall, bacon och vattenmelon.

Checka ut. In med väskor i förvaringsbox på centralen. T-bana en station till Kungsträdgården, för att Abbe tyckte det var så kul. Djurgårdsbåt från Nybroplan. "Yaa! Ne a looli!" [Jaa! Det var roligt].

Skansen. Skansenakvariet, titta på apor, ormar, krokodiler och så vidare. Väldigt spännande på alla sätt för båda killarna. Abbe klappade till och med en orm. (Dvs en man fick klappa.)Korv med bröd från Wallins vid Galejan. Killarna tjatade sig till några åk på grejer som känns meningslösa när man bor i samma stad som Liseberg, men de var nöjda. Dvs huvudsaken.

En inte alltför lång promenad förbi Seglora kyrka, genom Lillskansen, Fäbodvallen och Samevistet eftersom tiden började tryta. Bergbanan ner till Hazeliusporten och därifrån spårvagn tillbaka till stan.

X2000 hem. Godnatt. Hörs i morgon.

Andra bloggar om , , ,

6 kommentarer

 1. Du såg ingen söt DS tjej med lika söt tvillingsyster?
  Om ja så kan det ha varit mina tjejer som också var på Skansen i onsdags.

  SvaraRadera
 2. Jag stod på perrongen på Centralen igår, och såg två barn som verkade bekanta. Tog en stund innan jag insåg att det var Abbe och storebror. Vi åkte sen med samma tåg, men jag vågade mig inte fram för att hälsa. Trots att det kändes som att jag "känner" er eftersom jag har följt Abbe här ganska länge, så visste ju inte ni vem jag var.
  Hoppas att glassen smakade gott iaf! ;)

  SvaraRadera
 3. Skrev ju min adress i fältet nedan, tänkte att ni ju kan ta reda på vem jag är nu, men den försvann visst. Så jag skriver den här istället: www.mogi.se

  SvaraRadera
 4. Hej på er, vilken härlig dag. Vi fick också sovmorgon till 08.30 idag helt sanslöst =). Ha det så bra!

  SvaraRadera
 5. Åh vad konstigt, vi har också gjort turist-Stockholm dessa dagar. Junibacken (håller med,överfullt)på tisdag och Skansen på onsdagen med akvarie och allt....

  SvaraRadera
 6. Åh, tack för tipset om att inte åka till Junibacken på högsäsong. Vad precis vad vi hade tänkte göra nästa vecka när vi skall upp och gästa baksidan =).

  Låter annars som ni hade en bra tid i Sthlm. Hoppas att vi får lika bra mellan trevliga släktbesök och kompisbesök.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.