Rackabajsare.

23:31

Först hade jag tänkt skriva något om melodifestivalen, men jag tappade lusten lite. Storebror sa att det måste varit något fuffens med röstningen. "Hon låg ju asalångt ner och så vann hon helt plötsligt, jag fattade ingenting. Men den var ändå bra." Han är väldigt diplomatisk. Eller så vill han helt enkelt heja på den som vann. Jag vet inte jag. Själv hade jag gärna sett Caroline af Ugglas som vinnare.

Men jag skulle ju inte skriva om det. Istället blir det ännu ett inlägg till om kiss. Ledsen för det.

När vi skulle äta ikväll sprang Abbe runt utan blöja. Mamman satte på honom en och sa:
– Bäst vi tar på den här så det inte blir någon liten ... eh ... rackabajsare.
– Ya, elley en ya-a-ihss-aye.

Andra bloggar om , , , , ,

7 kommentarer

 1. Kan inte göra något annat än att le ;)

  SvaraRadera
 2. Var så säker på att Caroline skulle vinna! "Snälla snälla snälla" sätter sig med superlim i hjärnan. Blev lika förvånad som storebror när operan vann. Men men, kan kanske gå riktigt bra i Europa...

  SvaraRadera
 3. Hur kan man tycka att Carolin är bra?????

  SvaraRadera
 4. Haha, härliga ungar! Gillade också Carolin.

  SvaraRadera
 5. Haha! Lysande! Men ang. Melodifestivalen så var vi på kalas när den sändes. Folk kom och gick framför tv:n men det var ju för en gångs skull fullständigt omöjligt att återge vad som hände riktigt. I stort sett alla låtar låg ju bra till någon gång. Nåväl, tycker som du om Ugglas, och resten blev ju som det blev. Lite småvimsig underhållning med snabba vändningar! :-)

  SvaraRadera
 6. det är fantastiskt hur du skriver fonetiskt vad Abbe säger!!1 Så orden inte tappar sin personlighet. Och man förstår så väl!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.