En liten olycka.

22:00

Lova mig en sak. Berätta inte om det här inlägget för storebror om du träffar honom. Han skulle säkert inte bli glad att jag skvallrar om det, men jag kan inte låta bli för han var så otroligt söt i natt att jag bara ville krama om honom i resten av mitt liv.

Det var klädsim i simskolan igår kväll och storebror hade på sig en pyjamas som han simmade omkring i. Den här övningen återkommer en gång per termin men det är lika spännande varje gång.

Kvällen kom och killarna somnade. När jag framåt natten brottats färdigt med mitt enfaldiga försök att koda XML på egen hand och skulle gå och lägga mig, mötte jag storebror i köket. För första gången sedan han slutade med blöja för ungefär tre år sedan var han alldeles våt.

– Men lille vän, har du kissat ner dig? Glömde du kanske att kissa innan du gick och la dig? sa jag och hjälpte honom av med pyjamasen.

Han gnuggade ögonen och svarade sömnigt, sådär lite överdrivet snabbt och tydligt som man bara gör när man är full och försöker spela nykter inför någon.

– Näe, det är inte kiss. Det här är den pyjamasen jag hade i simskolan. Om jag hade kissat hade jag ju inte blivit SÅ HÄR blöt. Eller hur? Den är blöt från simskolan. Inte kiss.
– Kom här älskling. Jag log och kramade om honom.
– Hoppa ner i min säng så ska jag hämta en ny pyjamas till dig.

Andra bloggar om , , , , ,

13 kommentarer

 1. Ungars underbara logik slår allt!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar förmåga att finna sig snabbt i situationen. Han kommer klara sig galant i livet.

  SvaraRadera
 3. Vad bra det blev när du flyttade runt på texterna på högra sidan - tänkte nämna något om att Abbes historia (det du kallar "Om Bloggen") hamnade lite väl långt ut i kanten tidigare.

  SvaraRadera
 4. Hej! Tänkte bara tipsa om http://www.spreadthesign.com/ Kan komma till nytta för er när ni behöver hitta ngt ord på teckenspråk.. finns dessutom på flera språk. Verkar vara en lysande sida! :)

  SvaraRadera
 5. *shhhh*

  < viskar >

  Jag lovar att inget säga.
  OM jag nu skulle råka krocka med storebror.

  Men det är ju en helt ljuvlig historia...

  < /viskar >

  SvaraRadera
 6. Åh vad jag älskar storebrors kommentarer!!!
  Har problemet att jag inte ser "huvudet" på din nya sida, där är alldeles tomt. Är det hos dig eller mig det är fel tro...??

  SvaraRadera
 7. Lille mannen! Glömde han att han kanske skulle byta innan han skulle lägga sig? Men, pjamas är pjamas...han hade ju redan den på sig - så varför ta på en ny?
  Smart kille!

  SvaraRadera
 8. Härliga Storebror!

  SvaraRadera
 9. måste bara säga att den nya looken är kanonfin!!

  SvaraRadera
 10. Så charmerande han är, som alltid.

  Jag ser för övrigt inte heller headern på sidan?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.