Snälla snälla.

22:55

Melodifestivalen är slut för ikväll. Och jag är packad. Ja alltså, inte på det onyktra sättet, utan färdigpackad inför resan till fjällen i morgon bitti.

Andra chansen blev en besvikelse för storebror som hejade på Star Pilots och Amy Diamond och som avskyr Caroline af Ugglas låt. Även om han kan imitera den på ett alldeles underbart bra sätt. Själv tycker jag den är fantastisk. Om man blundar.

Själva upplägget var mer än lovligt tröttsamt enligt min mening. Snabbgenomgång efter två låtar, liksom. Tror dom att man är dum i huvudet eller? Jag bryr mig inte om att orda mer om detta, för jag insåg att Ulrika skrivit exakt det jag tänk plita ner. Läs där så vet ni vad jag tyckte.

I morgon bär det av till fjällen, Stöten närmare bestämt. Det ska bli väldigt skönt att vara med familjen en vecka, efter en väldigt hektisk period då jag bara sett killarna några timmar till och från. Jo, jag vet. Det var inte länge sedan jag vältrade mig i Schweizisk lössnö, men det här är något helt annat. Att stå böjd i en barnbacke i Sälen är på många sätt ännu bättre än offpist-skidåkning. Man förstår det inte förrän man provat.

I år har vi en stuga med två toaletter. Aldrig mer EN. Aldrig! Förra året var jag på "the skidresa from hell". Någon som kommer ihåg? Klicka här och läs inläggen för att friska upp minnet. Jag har varit lätt panikslagen under veckan som gått. Folk runt omkring har fått magsjuka, men jag har badat i handsprit. Låt oss slippa repris på i fjol.

Snälla snälla.

Andra bloggar om , , , , , , , ,

17 kommentarer

 1. Ha det så trevligt på resan och hoppas den går bättre än den förra ;) Nu väntar snön och i sommar väntar skansen! Kör hårt i pisten! MVH Daniel

  SvaraRadera
 2. Ha en underbar vecka, med sol, skidåkning och utan våra magsjukebaciller!

  SvaraRadera
 3. Magsjuketips bara. Handsprit biter inte på calicivirusrackarna men tvål och vatten gör. Tvätta, tvätta, tvätta. Ha en trevlig semester!

  SvaraRadera
 4. Läste förra årets skidreseinlägg nu och blev en smula illamående, Stackare!

  Kniper en tumme och hoppas ni får en schyst skidresa med både sol och nysnö och friska skidresenärer.

  SvaraRadera
 5. Tror jag ska starta en grupp på Facebook som heter "Alla vi som älskar handsprit". Hörde om ett dagis nyligen som infört spritning av alla barnhänder och fått ner sjukstatestiken betydligt.

  Hoppas ni får en härlig och snöig vecka i Stöten. Här i Skåne kör vi regn istället för snö.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. alla verkar tycka så om caroline af ugglas. att låten är bra men hon själv är så ful. "men det kan ju inte jag hjälpa", säger hon, och det kan hon ju inte. jag tycker i alla fall att hon är döfrän. jag ska bli som henne när jag blir stor.

  SvaraRadera
 8. Hoppas ni får en underbar resa, med mycket skidåkning och sol!! (inga sjukbaciller) Det är ni så värda!!!!

  SvaraRadera
 9. Jag kan också tycka om låten om jag blundar....
  Mycket musik är faktiskt bättre med stängda ögon!

  Ha en skön vecka i fjällen!

  SvaraRadera
 10. Ha en underbar vecka i backarna. Tror inte du kommer behöva stå böjd i barnbacken så värst mycket, utan mer jaga i fatt grabbarna

  SvaraRadera
 11. Hoppas ni får en underbar vecka, utan elaka baciller.
  Angående festivalen så håller jag med fullständigt. Min heliga ko, melodifestivalen, håller mer på att utvecklas till galna kosjukan.

  http//utlandsmamman.blogg.se

  SvaraRadera
 12. Hoppas ni får en underbar vecka, utan elaka baciller.
  Angående festivalen så håller jag med fullständigt. Min heliga ko, melodifestivalen, håller mer på att utvecklas till galna kosjukan.

  http://utlandsmamman.blogg.se

  SvaraRadera
 13. Ha en trevlig resa :)

  Lägg in bilder på dig snart, vi är nyfikna på hur bloggaren ser ut :) hihi!!

  SvaraRadera
 14. Tycker att det är trist att du, som för det mesta bloggar om ett så behjärtansvärda ämnen, väljer att kommentera så ytliga ytliga saker som Caroline af Ugglas utseende. Jag får inte ihop det.

  SvaraRadera
 15. alla: Tack tack. Än så länge mår vi finemang.

  Anonym: Jag är ledsen att du känner så. Men jag tror du har missförstått mig lite. Jag syftar inte på hennes utseende, utan hennes utspel. Jag klarar inte av att se det. Hon känns som en drogad kvinnlig version av Thåström. Jag klarar inte av att se honom heller.
  Och som jag skrev, jag tycker hennes låt och hennes röst är underbar.

  Och så tycker jag det är trist att du väljer att vara anonym.

  SvaraRadera
 16. Ok, då missförstod jag. Tolkade det som att du menade utseendet. Sorry!
  /Kristin

  SvaraRadera
 17. Kristin: Ingen fara. :-) Kul att du gav dig till känna. Det känns bättre så.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.