Blixten McQueen

21:35


Jag har väldigt svårt att förstå hur Abbe kan vara så pigg. För en och en halv vecka sedan genomgick han en stor hjärtoperation. Sedan dess har han haft feber konstant i princip. Ja, den är kvar. Håller sig runt 38,5° hela tiden. Men han är glad och busig som aldrig förr. Han går visserligen på Alvedon, men ändå.

Idag fick storebror ett linne med Blixten McQueen på. Stjärnan i Disney/Pixars fantastiska film – Bilar, för dig som inte är bekant med Blixten. Abbe ville prova och fick på sig linnet utanpå sin pyjamas. Det blev som en liten klänning. Sedan sprang han fram och tillbaka i huset så fort han kunde och hojtade "Ihsse-a-iiiin, Ihsse-a-iiin" allt vad han orkade (Därav de suddiga bilderna). Han var McQueen. Han var fart.

Och i morgon är det sjukhuset igen.

Andra bloggar om: , , , , , ,

5 kommentarer

 1. Ikväll har jag läst hela bloggen om Abbe, från det första inlägget om er bilfärd till det här. Varenda bokstav. Lille Abbe har verkligen gripit tag i mig, och jag vill bara säga tack för att ni låter mig - och andra läsare - ta del av er och Abbes historia.

  Heja Abbe!

  SvaraRadera
 2. Jag har oxå under den senaste veckan tagit del av Abbe och er familj.Har varit orolig för er. Men nu ser ju grbben ut att ha högsta växeln i, skönt. Tyvärr är det rätt vanligt med feber efter hjärt op vad jag kan förstå. Jag kommer att fortsätta att följa er.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Med tårar i ögonen läser jag om er egen Mcqueen... *ler*

  Jag måste få säga att jag hela vägen genom läsningen varit imponerad av alla fina bilder samt språket, hur koncentrerat och ändå träffsäkert du skrivit om er Abbe och era upplevelser. När jag läste att du är AD lade sig pusslet av sig självt.

  Håller tummarna att det gått bra på sjukhuset idag! HEJA ABBE!

  /Cina, Andreas mamma

  SvaraRadera
 4. Tack själv ~t~!

  Hej Maria. Du är så välkommen att följa Abbe.

  Tack Cina för ditt beröm. Visst hjälper det att jag jobbar med reklam. Heja Blixten.

  SvaraRadera
 5. vilka härliga barn du verkar ha! HEJA ABBE!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.