Inte riktigt än.

15:20

Den första blododlingen har kommit tillbaks, och den visade sig vara negativ. Bra. Förmodligen beror febern på att Abbes kropp fått ta emot främmande vävnad. Och försöker nu vänja sig. Men febern sjunker i alla fall sakta men säkert. Nu väntar vi på resultatet från blododling två. Den ska dyka upp senast torsdag. Då kanske.
Champagnen får ligga kvar i kylen ett par dagar till. Men då blir den å andra sidan kallare.

7 kommentarer

 1. hittade din sida igår och jag har läst varje inlägg du skrivit här. varje liten stavelse. blev så väldigt berörd. jag beundrar er otroligt mycket för ert mod o för att ni kämpar så, men måste också säga att du skriver otroligt bra! varma kramar!

  SvaraRadera
 2. Hej, Abbe med familj träffade inte er i helgen hoppas det har gått bra för er, ville tacka för den fina molly-mus bilden jag fick, jag berättar för alla om mitt nya fina namn
  kram MOLLY-MUS

  SvaraRadera
 3. Sitter på hotell i Stockholm och läser om mitt yngsta syskonbarn. Härligt att läsa att Abbe börjar komma på banan igen. Och vad champagnen beträffar - den ska ju avnjutas kall. Johannes längtade efter både Abbe och hans brorsa i söndags när han fyllde år. Så han har bestämt att när Abbe är hemma igen så ska vi ha en till födelsedagsfest, då med kusinerna.
  De är väl för små för Laserdome antar jag....
  Kramar till hela familjen från den äldsta systern

  SvaraRadera
 4. Annars är det bra med champagne, för att pigga upp sig också!

  Känner igen allt du skriver,har bara några år mer i "hjärtebarnsbranchen", på 323 och Drottning Silvias.
  Masor av tankar till er alla fyra,

  Julia

  SvaraRadera
 5. Åhh en Abbe. Har själv en son som heter Abbe. Lycka till/Ahnna

  SvaraRadera
 6. Vill hitta något fint att säga för att göra det lite bättre, i alla fall för ett ögonblick. Eller åtminstone få ge något tillbaka. Abbe, du får mig att gråta, vilja bli barnläkare och sjuksköterska, bli mamma, bli starkare och du gör mig glad och hoppfull! Glad över den otroliga kraft du och de dina besitter och på den kärlek ni ger. Du berör mer än på länge.

  SvaraRadera
 7. Hej Emelie och tack för dina ord. De värmer verkligen.

  Hej Molly Mus. Allt är bra. Varje gång Abbe ser bilden av sig själv äta glass säger han "onny uhfs aaahfs" (Molly Mus Glass) Så du ligger bra till. Hälsa de andra, ni är fantastiska allihop.

  Hej syrran. Klart Abbe vill komma till kusinerna. Och jag missade ju dessutom mitt gudbarns födelsedag. Pinsamt...

  Hej Julia. Tack för tankarna.

  Tack Ahnna.

  Jag och Abbe hoppas att du blir barnläkare eller sjuksköterska, Josephine. Och mamma.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.