Trött.

17:30

Jag har jobbat en vecka nu. Det är skönt. Jag menar det är kul att vara tillbaka på jobbet och skönt att göra något annat än vara på sjukhuset.

Det funkar okej. Men jag känner mig rätt kass faktiskt. Som jobbarkompis. Jag orkar inte riktigt vara go och glad kexchoklad, snäser åt folk och är allmänt kort i stubinen. Det gäller föresten både hemma och på jobbet. Det är bara att hoppas att man inte sårar någon på vägen.

Konstigt. Jag känner mig mycket mer utmattad den här gången än vad jag minns från de tidigare. En sjukhusvända för ett par år sedan jobbade jag ju till och med på dagarna och var på sjukhuset på nätterna. Nu ter det sig fullständigt obegripligt.

En veckas semester efter hela den här grejen hade nog varit det bästa. Bara min fru och jag. Men. Vem ska passa killarna så länge?

Men en helg då? Bara vi två?

I Köpenhamn?

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer

 1. Hade det inte varit så fruktansvärt långt bort hade ni kunna kvista över hit och få lite sol på näsan. Ni skulle få bo i vårt gästrum, vara på stranden hela dagen och så grillar vi på kvällen och tar ett glas vin.

  Hoppas ni kan ta det lite lugnt i jul och komma ifatt!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbara sida du har...o framför allt vilken liten hjälte till grabb du har!!!

  SvaraRadera
 3. Jag kan passa killarna. Ta dem till Lisebergs julmarknad eller gå till Universeum exemplevis. Men kanske inte en hel helg då. Men en dag.

  SvaraRadera
 4. Åh vad skönt det låter Kicki, vi hade gärna kommit. Men som du säger, det är en bit bort.

  Tack Hanna!

  Hej Anonym. Det låter bra. Förutom att jag inte har en aning om vem du är. Men tack för omtanken.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.