På djupt vatten.

20:31


Bland det bästa Abbe vet. Att bada. Äntligen får man sitta i badkaret med lite vatten – knappt så det täcker rumpan – och plaska. Det går inte för sig att bada ordentligt ännu. Inga bakterier är välkomna in i såren.

Plötsligt säger Abbe "imm-imm" (sim sim) och lägger sig på mage i det decimeterdjupa vattnet. Snabb som en iller fiskar jag upp honom igen. Han fattar ingenting.
Vi brukar ju ha vatten nästan upp till armhålorna.

Andra bloggar om: , , , ,

9 kommentarer

 1. MM Min Abbe älskar att bada och "simma" och han är Blixten (Favofilmen). Börjar tror att alla Abbar är hel tokiga killar./Ahnna

  SvaraRadera
 2. Jag har läst din blogg från början till slut.
  Jag har gråtit, läst, gråtit igen...
  Jag har känt igen mig, gråtit..

  Vi har två småtjejer förlossade på BB i Borås..
  Den äldsta fick diagnosen Downs Syndrom

  SvaraRadera
 3. Sedan avskrevs det på Neonatal - Det var inte Downs Syndrom....

  Skräckscenariet blev till glädje...


  Min Storebror hade hjärtfel.
  Han dog strax innan han skulle fylla 18.
  Jag var då 15.
  Jag var fullständigt oförberedd.
  Visst, jag visste att han hade ett svårt hjärtfel.
  Men jag fattade inte att han kunde dö.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilken underbar sida ni har om er lille Abbe. Jag önskar er lycka till i framtiden!
  PS. Det är helt okej att länka till Hampus blogg!

  //Veronica, Hampus mamma.

  SvaraRadera
 5. Abbe is so beautiful and is now only going to get stronger. What a fantastic set of parents he has. He will be very proud of you both, as is his brother(et al-french. how do you find this inner strength? We are proud to know you as close friends. Your family is forever in our hearts. Matt & Andrea.

  SvaraRadera
 6. hej. all stöttning går till er familj. ni gör ett jättejobb. hurra för et!

  SvaraRadera
 7. Hej Filip älskar med o bada, nu har vi börjat med o bada ihop med honom mer o mer då slipper man iallfall blöta kläder på sig själv..Underbara Abbe säger jag bara så kul o bra o läsa om eran sits eftersom vi lever i ungefär samma världar. med sjukhus hablitering hjärtsjuktbarn koromosomavikelsen catch22. berättar för min man allt som ja får läsa och han säger desamma en oerhört hjälp som ni ger till oss...

  SvaraRadera
 8. Vilka bedårande bilder på Abbe! han är verkligen en liten guldklimp!

  SvaraRadera
 9. Jag tror alla Abbar är världsbäst, Ahnna.

  Hej Knytet. Om jag förstår rätt har du skrivit inlägget efter också. Jag är ledsen för det med din storebror.

  Hej Veronica. Tack för beröm och lyckönskning. Jag har länkat.

  Thank you Matt & Co.

  Tack Clara.

  Hej Hanna. Vad roligt att du känner så. Det gör ju att man vill fortsätta skriva.

  Guldklimp var ordet, Fru K.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.