Lekterapin i bilder.

22:05

10 kommentarer

 1. Vilket underbart ställe! Vär härligt att se lille söta Abbe och hans fina bror där ist för i en sjukhussäng med tusen sladdar! Sånna här ställen borde alla sjukhus ha, oavsett patienter! Hoppas ni får en underbar helg! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag måste bara säga att jag blir så lycklig när jag läser att det går bra för Abbe och jag tycker du och alla andra som är i Abbes närhet gör ett toppenjobb!

  Fina bilder och en underbar blogg!

  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har precis hittat hit & har nu last igenom hela bloggen.. har egentligen inte sa mycket att saga, jag ville bara visa att jag tanker pa er & hoppas att allt gar bra. Kram till Abbe & resten av familjen

  SvaraRadera
 4. Hej! Nu hittade jag hit för första gången och blev lite nyfiken. Har läst några av dina gamla inlägg på att leta efter vad för hjärtfel Abbe har? (Vad heter den?) Hoppas det är ok att jag frågar. Det är så att min man har hjärtfel sen liten och denna året i april, hade jag fått anfall och det visade att jag också har hjärtfel och akutopererades. Nu håller vi igång med att kolla våran lilla dotter på 8 månader, hennes hjärta. Förresten du har en jätte bra blogg, härligt att du kan dela av med dig! Kram från oss

  SvaraRadera
 5. det ser fantastiskt ut!
  hoppas att allt fixar sig med febern och det där. ni är så himla duktiga! och du skriver väldigt bra, väldigt gripande

  SvaraRadera
 6. Hej Abbe och hela familjen!
  Vi är så glada att kunna läsa att ni har kommit hem. Nu håller vi tummarna för dig.
  Kram Hanna och Hannas mamma ( Hanna som hade rummet bredvid dig på sjukhuset)

  SvaraRadera
 7. Vilka underbara foton! Att leka sig till ett friskare liv tycker jag är ett recept som borde skrivas ut även till den äldre populationen i landet :-)

  Härligt att grabben är uppe och springer så snart efter operationen. De har ett mäktigt läkekött, de små liven. Och så himla söt han är, Abbe.

  SvaraRadera
 8. Det fanns inget härligare än lekterapi när man låg inlagd på sjukhus som barn. Som cancerpatient hann jag med att göra många papier maché-grisar, mest lila och rosa. Det är mest det jag minns, det mesta av det onda kunde för min del lika gärna inträffat i fantasin. Håller tummarna att Abbe kommer minnas det så också, leken istället för det onda. Det känns kanske lite lättare så. :)

  SvaraRadera
 9. Ja Micaela. Jag hoppas alla sjukhus får det. Om det inte redan finns.

  Tack snälla Linda!

  Hej och välkommen, Rosflickan. Och tack för kramen.

  Hej Jessica. Abbe har pulmonalisatresi och VSD. Jag har beskrivit det här om du vill läsa mer. Hoppas att det går bra med er allihopa och tack för beröm.

  Hej Anonym. Ja, det är fantastiskt. Tack för komplimangen.

  Hej Helene. Vad roligt att ni tittar in. Hoppas allt är bra med Hanna. Hälsa alla.

  Hej Nina. Vilken bra idé! Lekterapi i äldrevården. Och tack.

  Hej Camilla. Vem vet lila papier maché-grisar kanske blir modernt. Då kan du sälja och bli rik. Gott att höra vad du minns och vad du glömt. Hoppas Abbe upplever samma sak.

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Ville bara säga hej och lycka till med allt! Vi har en liten tjej, Lova, som också har 22q11 och Pulmonalisatresi, VSD och mapca. Hon är född -07. Även vi har Östra som sjukhus och har bara gott att säga om dem. Lova ska byta sin shunt nu innan sista mars, så det kommer bli några tuffa veckor. Ha det gott o Lev Livet! Mvh Madde

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.