Dokumentärfilm om ett hjärtebarn.

19:52

I morgon kväll klockan 21.00 kommer en dokumentär på TV4. Den handlar om en åttaårig flicka som får ett nytt hjärta. Hon är visserligen lite äldre än Abbe och har förmodligen ett annat hjärtfel. Men jag tänkte kolla ändå.

Räknar med att känna igen mig en del. Räknar med klump i halsen.

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer

 1. Japp, jag räknar också med klump i halsen!

  Lilla Victoria har inte samma hjärtfel som min son hade, men självklart ska jag titta! Hjärtbarn är hjärtebarn, och de berör mig enormt oavsett diagnos!

  /Cina :)

  SvaraRadera
 2. Maken sa: "man måste ju inte titta!"
  Jo, det måste man! Och man måste gråta en skvätt av både sorg och glädje. Det är inte svårt, som mamma till en liten kille med enkammarhjärta, att sätta sig in i Viktorias föräldrars situation. Det kan ju vara vi som står där om några år.

  Tack för en underbar blogg!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tack för att ni vill titta. Själv tycker jag att Tv4 har gjort det väldigt bra och med denna dokumentär så vill jag och victorias pappa lyfta fram frågan om donation igen. Fler måste ta ställning!
  Häls. Linda (Victorias mamma)

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för att du påminde, eller upplyste kanske jag ska säga. Vi har sett programmet nu. Jag har gråtit så mycket. Vi bodde "granne" med Victoria i några dagar när vi gjorde Marcus sista operation. Pratade med hennes föräldrar i föräldraköket. En VSD kändes plötsligt som ingenting alls.

  Ang donation är samtliga i familjen anmälda till donationsregistret. Kändes konstigt att skriva in sina barn, men vill man ha måste man oxå vara beredd att ge!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej! Ville bara skriva att kanal 5 har varit och filmat på ronald mcdonalds hus och kommer att visa dokumentären i januari eller februari. kan vara kul att se för oss som bott där! Vi kom hem idag min dotter har gjort sin sista operation nu så nu har hon ett enkammarhjärta. Hon slog tydligen rekordet snabbast tillfrisknande 2 veckor var vi där totalt. Känns väldigt bra men samtidigt lider man med dom som är kvar och inte vet när dom kommer hem. Vi har haft väldigt tur med våran lilla Saga.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.