Inte en dag försent.

12:15

Från Ekot i morse:Äntligen har de fattat. Det här har jag ju sagt hela tiden.


Andra bloggar om , ,

2 kommentarer

  1. Hej på er, Håller helt med! Ha en underbar dag!

    SvaraRadera
  2. Jag måste bara få ge en eloge till er. Ni är helt udnerbara föräldrar och jag förstår att det inte alltid är lätt med ett sjukt barn. Jag har läst bloggen ett tag nu, och det gör verkligen ont i mig när jag läser början. Ni går alltid i mina tankar. Jag älskar sättet ni skriver till oss läsare. Ni gör att vi verkligen förstår, får en bild av det hela.

    Ni är värdefulla. Jag önskar att det fanns fler som er!

    Tack för en underbar blogg..

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.