Stress.

23:43

Denna vecka: massor att göra på jobbet, flera reklamfilmer och webbkampanjer, en ny spännande kund att ta tag i, kompisar på besök från England, som vill att jag umgås med dem, en sångtext att skriva rent till ett kalas, ett gratulationskort att göra till samma kalas, en studentskylt åt en av mina bästa vänner vars dotter tar studenten, snickerier att bli färdig med på dagis, en Abbe som är sjuk och hostar hela nätterna så jag inte får sova, en trotsig storebror, ritningar på utbyggnad av huset att ta ställning till och komma med återspel till arkitekten, och tusen grejer till som jag glömt för att det är så mycket nu.

Orka.

Andra bloggar om: , ,

10 kommentarer

 1. Det där låter som det är alldeles för mkt för en vanlig dödlig människa!! =)
  Angelica

  SvaraRadera
 2. Ett djupt andetag och en god natts sömn önskar jag dig. Och Abbe.

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen det där. Men här handlar det om återkommande oförklarlig feber, blåa läppar och ett bokat besök på Östra nu på fredag. På lördag ska Stora sonen ha kalas. Inte mindre än 21 ungar. Och på söndag har han sin födelsedag. Och Göteborg där emellan. Och allt som ska hinnas med före det.

  PUST!

  SvaraRadera
 4. Ta ett djuuuuupt andetag och aaaaandas....

  SvaraRadera
 5. Hoppas lilla Abbe blir frisk snart och att du och övriga familjen får sova ordentligt igen.

  SvaraRadera
 6. Sådana där veckor får mig alltid att längta efter att krypa upp i soffan med en bok och ett glas vin. Och dra ur jacket. Men det är ju ingen lösning. ;)

  SvaraRadera
 7. Jag hoppas du inte stressar allt för mycket, stanna upp & ta luft!!! Ha de gott

  SvaraRadera
 8. Hoppas ni får en skön semester snart och vila upp er på.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 9. Det påminde om mitt dagboksinlägg som iofs var mil ifrån rent stressmässigt. Jag hejar på och sänder lite digital energi. Keep up.

  SvaraRadera
 10. Vad är det för skit som Abbe har dragit på sig då? Det här får vi styra upp. Vi kan buda över lite fina mediciner till er - har bra kontakter! hehe...

  Stressa inte ihjäl dig. Arbeta metodiskt och beta av en grej i taget så ordnar det sig nog! Förskök få nån minut i solen - det gör nytta har jag hört!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.