Lång sval natt.

11:36

Nu är jag lite trött faktiskt. Abbe har hostat och gråtit stora delar av natten. Det gjorde ont i hans lilla hals. Strax efter ett fick han en Alvedon-supp så hans 39,4° gick ner en smula. Altandörren till vårat sovrum har varit öppen hela natten för den svala välgörande luftens skull, och den lilla skrotten har legat tätt intill mig, som en nykokt värmeflaska.

Han gick upp i morse och fick för sig att han skulle spela Björnespel på datorn, men gick tillbaks och la sig vid niotiden. Och han sover fortfarande.

Andra bloggar om , ,

3 kommentarer

 1. Krya-på-dig-kram till Abbe och hopp om en middagslur till far kanske?! Mysig blogg det här som väcker eftertanke! Jag och äldste sonen hakade på Ett-ord-om-dagen-utmaningen, jättekul att lära sig något nytt.

  SvaraRadera
 2. Krya på dej Abbe vännen!

  SvaraRadera
 3. Bricanyl, Ventoline och Sir Efedrin heter våra vänner som hjälper oss när vi hamnar i kruppklubben. På kvällen vid läggdags, före gråten kommer och hostan hugger med sina klor och det blir djälvligt alltså.

  Det blir bättre sen när dom blir äldre och man kan lugna så att gråten inte hinner komma. För vi har märkt att gråten gör den lilla halsen ännu trängre och pipigare.

  Krya på dig-hälsningar till Abbe.

  PS. Lillebror har aldrig haft falsk krupp ännu, pepparpeppar, men så inhalerar han Pulmicort 2 ggr/dag i lungvårdande syfte.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.