Tisdagstema – orange.

21:19Så var det dags för tisdagstema igen. En riktigt rolig liten tradition som jag längtar en smula till varje måndag. Det är så kul att bläddra bland sina bilder (de man inte tappat i en hårddiskkrasch vill säga) och se om man hittar något som passar. Eller plåta nya på temat, då tid finns. Jag vill förstås gärna att bilderna ska funka både med det aktuella temat för tisdagen och med temat för den här bloggen. Ett liten veckovis utmaning alltså.

Okej. Bilden av Abbe i poolen är från Kreta förra sommaren. Den till höger är tagen på Käringön i Bohuslän, också det i somras. Temat den här veckan är semester. Nej förlåt, flythjälp var det ju, eller sommar. Nej, vad fasen? Var det Abbe?

Orange, var det ju!

Andra bloggar om: , , , , ,

8 kommentarer

 1. Kul tolkning! Min var något eldigar;-)

  SvaraRadera
 2. Du är grymt duktig på att fotografera!!!!!

  Men så har du ju alltid ett vackert motiv oxå :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du har väl säkert fått höra detta till leda. Och inte hjälper det när det gäller det som gått förlorat, men Time machine är en grym funktion i Leopard. Köp en Time Capsule så får du hela datorn trådlöst uppbackad utan att du behöver göra någonting.

  Tack även för en jättefin blogg. Jag är så förtjust i Abbe, han verkar ha så mycket integritet. Hela killen utstrålar charm.

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder! :D

  SvaraRadera
 5. små & stora killar i flytväst ska det vara - jag valde också flytväst i tisdags:)

  SvaraRadera
 6. Simone: Ska genast kolla din bild.

  Monika: Tack snälla.

  Anonym: Jo jag har hört en del om Time machine, men inte provat. Får nog göra det nu. Tack för berömmet, och jag han har både integritet och charm den lille grisen.

  Incka: Tackar.

  Liz1e: Japp. Hoppas du hittade en bra.

  SvaraRadera
 7. Liz1e igen: Jag missförstod dig. Men när jag tittade in på din blogg fattade jag vad du menade. Vi tänkte på samma orange du och jag. :-)

  SvaraRadera
 8. Jättefina bilder!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.