Tro det eller ej.

18:11

Det ringde idag igen.
Det var från Tele2.
De ville uppgradera vår telefoni.
Vi har fortfarande Telia.
Och är fortfarande anslutna till Nix-registret.

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer

 1. Jag jobbar för Tele2 och jag skäms å våra vägar! :-(

  Tala bara om att du vill bli raderad från kontaktlistan nästa gång vi ringer så fixar vi det.... så är det bara DU ringer oss OM du vill byta operatör i framtiden! *ler*

  Heja Abbe! Du är bäst!

  SvaraRadera
 2. Om det ringer nån mer och försöker sälja något så fråga efter säljarens chefs namn och deras org. nr och säg att ni är med i nix registret. Då brukar dom sluta snabbt!

  SvaraRadera
 3. Sanslöst dåligt! Tio djupa andetag rekommenderas...

  SvaraRadera
 4. Nu har Tele 2 ringt även mig och ville prata med någon "som hade hand om telefonin där hemma" - jag såg framför mig att vi har någon jätteapparat i källaren som måste smörjas och putsas, med knappar att vrida på och reglage att kontrollera. Jag blev helt ställd och fick fram något om att han nog får återkomma i kväll och så lade vi på. Jag har alltså idiotförklarat mig själv i telefonsammanhang, eftersom det tydligen inte gick att prata med mig. . .

  SvaraRadera
 5. HM jag unrar om det kan va dom som ringer till mej med, tre ggr om dan, jag svarar inte men det är ett 08-nummer iaf... hm... skumma typer det där !

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.