Varm och svettig.

23:32

Mymlan är i experimenttagen. Hon vill testa hur många något kan sprida sig i bloggosfären, och ber oss om hjälp med experimentet. Eftersom jag gillar Mymlan så kör kör vi nu så får vi se vad hon kommer fram till.

Så här: Du som läser detta och har en egen blogg, skriver helt enkelt ett inlägg med rubriken ”varm och svettig”, och uppmanar sedan alla dina läsare att göra detsamma. Och så länkar du hit, till det här inlägget, och till Mymlans inlägg. Det vill säga att för varje led blir det en extra länk. Herregud vilket länkorama det blir till slut.

Som Mymlan säger: "Kedjebrev helt enkelt, men med en ände. Senast på fredag 21.00, där stoppar vi. Tror ni det kan funka?"

Vi får prova.


UPDATE:
Ska tillägga att jag egentligen tycker väldigt illa om kedjebrev. Men eftersom jag tycker Mymlan är bra vill jag ändå hjälpa henne med experimentet.


Andra bloggar om , ,

7 kommentarer

 1. Nja, det handlar ju om att flest känkar hamnar på topp på någon lista. MEN jag har länkat till Cattis som skrivit om BURMA, hon var på plats och delar med isg av bilder som man gråter av. Henne vill jag gärna ha upp på en lista så många läser. Kedjebrev får jag dåligt samvete av om jag bryter, samtidigt som jag veta tt en del kedjebrevär för att överbelasta systemen. Svårt fall....Men kolla Cattis

  SvaraRadera
 2. Simone: Vet du vad? Jag håller med dig om det där med länkar och topplista, i princip.

  Men jag tror inte att det är det det handlar om den här gången. Mymlan har så många läsare och så många länkningar ändå. Hon jobbar på en tidning och skriver om bl a bloggrelaterade grejer, så jag tror faktiskt hon vill testa.

  Jag gick in på Cattis sida. Usch. Det är tungt.

  SvaraRadera
 3. Oki, jag har länkat.
  Men räcker det verkligen att länka? Hur ser man det i så fall? Är det antal besökare på Mymlans blogg då, och så får hon vandra iväg genom bloggvärlden för att räkna?

  Verkar jobbigt ...

  SvaraRadera
 4. Sanna: Hon kan kolla hur många som länkat till det inlägget. Så jag antar att på fredag kl 12 gör hon det och berättar på sin blogg hur det gick.

  SvaraRadera
 5. Hej, jag vill bara säga att jag inte gör detta för att få inlänkar. Hade jag kommit på nåt bättre sätt att hålla räkningen hade jag absolut gjort det, inte minst för att jag tror att många drar sig för att delta när de drar slutsatsen att jag bara jagar länkar...

  Jag funderade ett tag på att ha någon speciell tag eller rubrik man kunde söka på men insåg att det skulle bli för komplicerat, eftersom olika bloggplattformar har olika tag-system osv.

  Sen en liten rättelse - jag vill dels se hur många som nås, men också i hur många led det hinner spridas på tre dagar. Därför är länkningen tillbaks till den man hittade det hos osv lika viktig som den till mig.

  SvaraRadera
 6. Som jag trodde då, Mymlan.

  :-)

  SvaraRadera
 7. Utmaningen antagen, även om jag egentligen inte är nåt fan av kedjebrev. Jag heller.

  Men jag hamnade här av en slump & gillade din blog så mycket & om Mymlan är din vän & du vill hjälpa henne med experimentet så är det minsta jag kan göra att hänga på!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.