296 bilder för 184 spänn?

22:24

Jag har inte riktigt kunnat släppa det. Tanken på alla bilderna som är borta efter hårdiskkraschen. Har faktiskt inte ens sagt till supportfirman att byta disken än, ifall jag kanske ändå skulle ta och lämna den till något företag som kan trolla fram mina filer. Hittade efter tips från några av er, företag som var lite billigare än de jag snackat med först. Men ändå. Dyrt.

Så kom jag på att det kanske fanns data kvar på minneskortet från kameran. Det är såklart inte alla förlorade bilder men kortet är ju ändå på en gigabyte, så lite plåster på såren borde det kunna bli. Efter lite googlande hittade jag ett program som heter MediaRecover som verkade okej. Jag laddade hem en gratis provversion och drog igång den. Yippie! 296 filer hittade den. Jag försökte titta på dem, men nähädu det gick inte. Då behövs en licens.

En snabb koll och jag konstaterade att med dagens dollarkurs kostade programmet bara 184 spänn. Kaatschiing, fram med kreditkortet och hit med programmet. Nu skulle jag minsann få tillbaka åtminstone alla härliga bilder från den senaste tidens vackra väder.

Jag startade min numera egenhändigt betalda licens av MediaRecover för att rädda mina 296 bilder. Äntligen.

Näpp. Den kunde väl fan inte fixa några bortkastade filer åt mig inte.

Jag känner mig lite lurad.

Andra bloggar om: , , , ,

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.