Foton och fördämningar.

23:25Det blev en kort liten tur idag. Ett par kilometer bort finns en hängbro över Handölan som vi knallade bort till. Det var såklart spännande och efter lunchpicknicken tog vi lite roliga bilder.

Storebror blev helt biten av fotografering idag. Jag frågade om han ville ta en bild av mig, och sedan gick det inte att stoppa honom. Han skulle plåta allt som fanns. Tur att vi har två gigabyte minneskort i kameran.

Vi ägnade säkert två timmar åt att bygga en fördämning i en bäck. Något jag kommer att få göra mer av, har jag en känsla av. Men kul hade vi i alla fall.

Bastun men den iskalla "källvattens-poolen" testades. Storebror var riktigt tapper och härdade ut ganska länge i värmen. Han missade ett trappsteg ner i den kalla poolen och druttade i med huvudet före. Jag har aldrig sett sådana stressade små simtag tidigare, men han var mäkta mallig när vi kom tillbaka in i bastun och de andra frågade om han varit i.

Vi får se hur vädret är imorgon. Storebror är lite sugen på att få skriva sitt namn i toppboken på Getryggen, så om det inte spöregnar och stormar gör vi väl ett försök. Kanske orkar han ända upp.

4 kommentarer

 1. Det kommer att bil ett minne för livet för storebror det kan du var säker på.

  SvaraRadera
 2. Storebror kommer sökert bli lika duktig fotograf som sin far!

  SvaraRadera
 3. Det verkar som om ni har det toppen på er semester =)

  Själva har vi varit till Göteborg en sväng. Kateterisering.
  Läs mer om det på Marcus sida.

  Nu är semestern slut....

  Jo, just ja! Som vanligt är dina foton såååå himla fina. Riktiga proffsbilder om du frågar mig. Gillade verkligen collaget med röda stugor vid kusten och en sandig rumpa =)

  Må så gott!!!

  SvaraRadera
 4. Din blogg är verkligen helt fantastisk! Till och med ett inlägg på en mening, får mig att le. Det är något magiskt över det här...

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.