Regelbuden träning.

22:06

Förra gången var 24 februari. Och så idag. Det betyder att någon gång runt 27, 28 januari så är det dags igen. Perfa.

Nej! Nu får det bannemig bli ändring på det här. Om inget annat kan motivera mig att komma ut och springa, så får jag ta till lite klassiskt prylbögeri. Nu har jag köpt en sån där liten mojäng från Nike och Apple som loggar min träning. Men det är klart, ska jag fortsätta som tidigare lär den inte få mycket att göra. Nej. Som sagt, nu måste det bli ändring.

Så jag lånade min frus iPod nano, stoppade min nyinköpta Nike+ i skon och sprang ett varv runt sjön. Sju och en halv kilometer med en medelhastighet på 5.40 min/km, får duga. Med tanke på att det är fem och en halv månad mellan träningspassen.

Då får man ta ett glas vin, va?

Andra bloggar om , , , ,

8 kommentarer

 1. Det klart.

  Skål

  Keep on running

  SvaraRadera
 2. skål.
  prylarna är kul, men dom springer inte åt dig ;-) inte än iallafall:-O

  SvaraRadera
 3. Hej på dig, ja jag har också försökt ta mig i kragen men det går inte, måste börja nu efter semestern. !! Ha det underbart!!

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där ... suck. Jag är likadan, minst.

  SvaraRadera
 5. Duktig du var som tog dig ut!
  Hur funkar det där med sensorn i skorna egentligen, har också funderat på en sån men jag fattar inte riktigt hur det funkar. Vad är det för information man får till ipoden, är det som ljud eller text, och får man det medans man springer eller ser man först man sprungit klart?

  SvaraRadera
 6. Det är du värd. Ta ett glas åt mig också :-) Skål!

  SvaraRadera
 7. Du vet att Nike+ har en jätteschysst hemsida också va? Där man får se sitt löppass som en graf och man får statistik och kan jämföra och greja en massa.
  Riktigt kul faktiskt, särskilt när någon utmanar en och man liksom "måste" springa för att få se reultatet på nikeplus...

  Så här kan det se ut:
  http://nikeplus.nike.com/nikeplus/?l=runners,runs,11180844,runID,1623217988

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.