Leka doktor.

22:42
Killarna leker doktor, och jag kom och tänka på en grej som jag glömt berätta.

För några månader sedan kom ett mejl från en tjej som läst bloggen. Hon hade reagerat lite extra på inlägget om Abbes nyutvecklade sjukhusskräck, och i synnerhet på en kommentar från en annan läsare som varit med och hjälpt ett hjärtebarn med sjukhusskräck. Barnet hade fått leka med en doktorsväska i tyg och på så vis sakta men säkert jobbat bort rädslan.

Världen är liten. Det visade sig att tjejen som läste också var grundare till företaget oskar&ellen som syr upp doktorsväskan i fråga. Hon blev berörd av att läsa om hur den hade hjälpt ett barn att komma över sin rädsla, och bad att få skicka en till Abbe. "Det skulle kännas bra", skrev hon.

Visst var det lite fint?


Andra bloggar om , , ,

5 kommentarer

 1. ja, det var fint gjort! :) alltså, dina blondiner till söner är så söta och charmiga!

  SvaraRadera
 2. lite? JÄTTE-fint ju =)
  Det är så bra att det finns så fina och snälla människor kvar i denna värld. Som killen som hitta min kamera som jag tappade på Peace & Love-festivalen och såg min efterlysning på deras hemsida och sen maila mig och skickade den till mig.
  Hurra för dessa underbara personer.

  SvaraRadera
 3. Hej, ja det var verkligen fint gjort, hoppas ni får en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Du tar så himla fina bilder! Super söta killar har du med :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.