Tittut.

21:59


5 kommentarer

 1. Hej på er, vilket fint kort, du är möjligtvis inte fotograf för du har väldigt många fina kort på bloggen, så han är lilla Abbe. Ha det bäst!!

  SvaraRadera
 2. Hajade till först och tänkte att va fasen nu då...har du snott mitt inlägg för idag? Andra tanken var "Är det redan tisdag", men så såg jag att det handlade om ett helt annat "Tittut" än vad som snurrar i mitt huvud.

  Söt pojke!

  SvaraRadera
 3. Jissesmc Donalds nu har jag tillbringat hela dagen med att läsa om Abbe. Skönt att höra att han ändå klararar sig så bra. En stor eloge till er som föräldrar också. Nästa gång jag är på på MC Donalds kommer även jag att lägga pengar i sparbössan.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.