En annan gång, kanske.

23:19Nä, det blev inget skriva i toppboken på Getryggen. Vi gjorde ett försök, och orken hade nog räckt på storebror, men vädret satte stopp för vår lilla bestigning. Jag tror faktiskt inte att det var specielt långt kvar till toppen när han tyckte att det var för kallt och vått. Vi kunde inte se den i dimman men frågade några som var på väg ner om det var långt kvar. Ifall det var nära skulle vi fortsätta en stund till, men eftersom de också vänt i den dåliga sikten tyckte vi det var bäst att lägga ner projektet.

Tjugotvå meter ifrån fjällstationen snubblade storebror, gör en face plant på stigen och skrubbar händerna och näsan. Han var så trött och frusen, stackarn.

Men efter några minuter i värmen med lite torra kläder på var humöret på topp igen. Han försvann upp i lekrummet och lovade att jag fick ta en bastu om jag ville. När jag kom ut satt han och spelade kort med några nya kompisar. Mysigt.

Testa klättring har han också hunnit med. Såg riktigt proffsig ut om jag får säga vad jag tycker (inte partisk alls). Det blev ingen toppbok där heller, men det hade kanske varit lite mycket begärt.

3 kommentarer

  1. Hej på er, ser riktigt proffsigt ut, hoppas helgen har varit kanon, ha det underbart!!

    SvaraRadera
  2. Låter härligt. Fullt upp. Är storebror alltid samma snälla kille, eller "vågar" han ta för sig mer nu? Hur ledsen är du över kameran på din iPhone? Jag är lite ledsen. Ha det fint.

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni har det bra i vårt fagra Jämtland. hoppas på bättre väder solen skiner i Östersund iaf idag

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.