Dr kiss.

21:40

Ett av Abbes läkarbesök i morgon är till urologen. De vill ha ett morgonurinprov och för att ha någon som helst chans att få till ett sådant började jag förbereda Abbe lite på det ikväll. Vi skojade lite om att han måste kissa i en burk som vi ska ta med oss. Det verkar helknasigt enligt honom och bara tanken genererade ett rått men hjärtligt Abbe-skratt.

Storebror blev också intresserad såklart. Kiss och bajs står rätt högt upp även på en femårings humorlista, och bära med sig kiss i en burk verkar förstås spännande. Det sista han sa innan han somnade var:

– Jag vill också följa med Abbe på sjukhuset i morgon.
– Nej, det är bättre att du är på dagis älskling, det blir många timmar.
– Men jag vill åtminstone hänga med till kiss-veterinären.

Ska höra med doktorn i morgon vad han gillar sin nya titel.

Andra bloggar om , , , ,

2 kommentarer

 1. Hade jag varit du hade jag inte kunnat hålla mig från att göra ett visitkort till honom.

  Dr Herman Lynknér
  Leg. Kiss-veterinär

  "Men det är ju sagolikt barnsligt."
  "Pinsamt."
  "Och vad skulle det leda till?"

  Kanske just därför tanken kittlar...

  Nu skall jag skämmas, vara tyst och gå och lägga mig.
  Tack och förlåt...

  SvaraRadera
 2. Det finns kiss och bajs "nallar" på designtorget och liknande. Barn i den åldern som storebror tycker att det är dunderkul.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.