Tisdagstema – Humor.

21:13Jag har kanske inte riktigt samma humor som Abbe, men jag tycker den här bilden är väldigt rolig.

Andra bloggar om , , , ,

5 kommentarer

 1. Väldigt rolig tyckte jag också :-)

  Det är redan i helgen vi ska till Göteborg och se Elvis. Vi som kanske skulle ha passat på att setts. Nästa gång kanske?

  Jag har trampar vatten för tillfället, fullkomligt översköljd av jobb, trotsig snart femåring och dagisinskolningar. Hinner knappt trampa tillräckligt fort (men får bra benmuskler). Skönt att se att min favoritblogg lyser lika starkt som vanligt. Och tack för din hälsning på MM (som inte har somnat, bara vilar lite i väntan på lågvatten).

  Avslutar med en stor kram! Klart du är orolig för elaka viruset. Feber är utmattande för såväl föräldrar som små pojkar...

  SvaraRadera
 2. hahhah hysteriskt rolig (Fast det skrev jag med lite dåligt samvete) Han ser inte alls ut att gilla läget. Söt-Abbe :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också den är rolig men samtidigt inte så kul för Abbe. Man vet ju hur "taskiga" och buffiga små getter kan vara./Lis

  SvaraRadera
 4. Dina bilder är helt underbara. Kameran kan aldrig vara långt borta hos dig. =)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.