Färgglada bokhyllor.

21:26

Sedär. Tänk att man inspirerat någon till att göra världen in smula vackrare.
Och gladare.

Andra bloggar om , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. fina hyllor ni har, vart är de inköpta? :)

  SvaraRadera
 2. Tack. Jag har ritat dem själv. Sedan lät jag ett snickeri bygga dem i MDF och lackera dem. Kul att du tycker om dem.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt, jag har sorterat mina bocker efter farg ardning ocksa... Jag sorterar om varje gang jag flyttar vilket jag gjorde for nagra veckor sedan. Den har gangen blev det efter typ av literatur och sedan under kategori i farg. Jag blev mycket nojd, tack for inspiration!

  Jen

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.