I vått och torrt.

22:01

Jag vet inte om man ska kalla det ödets ironi eller vad sjutton det är frågan om, men det här är på sätt och vis lite märkligt.

Jag har några få personer som jag har varit nära vän med väldigt länge. Jag menar man känner ju massor av folk, men några är liksom ändå bästisar, om du förstår hur jag menar.

Igår började vår teckenkurs igen. Eller rättare sagt det är en ny omgång som blir lite kombinerad nybörjar- och repetitionskurs. Och med på kursen är en av de här polarna, kanske den jag är allra närmast bland mina vänner. Han är där med sin dotter som dessutom är mitt gudbarn, så förstår du liksom vad jag menar med nära kompis. Vad fint tänker kanske du, ska de också lära sig tecken för Abbes skull? Men det är här det där med ödets ironi kommer in.

Den här polaren, som jag hängt med i vått och torrt sedan Jesus gick i shorts har nämligen också fått ett barn med diagnos. Med behov av TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation). Så nu sitter vi där och tränar tecken. I samma båt.

Och här kommer en skön radio-hallåa-övergång:
Apropå samma båt så ska vi ut och paddla havskajak i helgen, den här kompisen och jag. Det ska bli otroligt skönt. Så nu hoppas jag på fint väder. Vi ska paddla på dagarna, äta gott på kvällen, dricka vin och snacka om livet.

Och öva teckenspråk såklart.

Andra bloggar om , , , ,

4 kommentarer

 1. Havskajak på västkusten... avis som tusan. Ha det så trevligt!!!
  Ödets vägar är outgrundliga, apropå din kompis, och förutsatt att man tror på öde eller att alltsammans bara är slump.

  SvaraRadera
 2. Ni kommer att bli så duktiga på tecken... ju mer vin ni får i er..

  Jag borde träna på tecken lite mer.. Ska nog ta fram boken igen och öva.

  Ha en trevlig paddling.

  SvaraRadera
 3. Hittade hit efter en vilsekörning på internet -och som vanligt är vilsekörningarna de bästa turerna!

  Var rädda om varandra - du och din kompis! Hur ofta hittar man någon som kan förstå utan att man behöver förklara? Någon som man dessutom trivs med och har förtroende för? En gåva att ta vara på.

  Tack för att jag får läsa allt du delar med dig av!

  SvaraRadera
 4. Visst tar livet oväntade vändningar. Tack för att du delar med dig.

  Ha en underbar paddling! Min paddling i somras sträckte sig till ca 2 timmar med storebror sittandes framför. Lite trångt men ändå mysigt.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.