80tals-slem.

23:50

Jag fick en utmaning igen. Lektant Mymlan drog igång, Ulrika hängde på och nu är det min tur. Det handlar om att kora den slemmigaste 80-talslåten.

Shit, det är kluvet för mig. Å ena sidan finns där en sjö av slem att ösa ur. Å andra sidan gillar jag 80-talsmusiken. Det var ju min tid, mina ungdomsår och den period när musikintresset tog fart.

Ta bara hela powerballad-träsket – Foreigner, Witesnake eller Scorpions. Och sen har vi Modern Talking, Rick Astley och de där sliskmästarna. För att inte tala om Samantha Fox eller Sabrina. Slemmigt. För att inte tala om Wham! Men samtidigt, det är ju mitt åttiotal.

Som den här. Den är superslemmig. Men kul.Mitt bidrag alltså: "Dover Calais" med Style.

Vilket blir ditt Annika, Jonas, Elizabet, Lillasysteryster och Isabellas pappa?

Andra bloggar om: , , , ,

5 kommentarer

 1. Slemmigare låt får man leta efter, jag håller med dig. Frisyrerna är skrämmande. Som före detta Göteborgare älskar jag dock parodin http://www.youtube.com/watch?v=2aqypvfD9e0

  SvaraRadera
 2. Jag har ett förslag annars: KSMB - En slemmig torsk

  Jag tror att den är gjort på 80talet, annars är det 1979. ;/

  http://www.youtube.com/watch?v=TC-GqLF0e94&feature=related

  SvaraRadera
 3. Jag har gjort vad jag skulle.Riktigt obehagligt men kul att bli påmind om vissa låtar. Tyvärr lyckades jag inte lägga in videon från youtube så jag fick länka dit. Jag ska skicka det vidare vid tillfälle;)

  SvaraRadera
 4. Haha. Nu ska jag bege mig tillbaka till 80-talet. Återkommer med mitt bidrag.

  SvaraRadera
 5. Abbes gudmor: Hahaha, ja den är riktigt rolig. Jag hade nästan glömt den.

  Nisse: Klassiker!

  Isabellas pappa: Snyggt jobbat.

  Enblevtre: Spännande.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.