Melodifestivallen i Linköping.

21:07

Kvällens gladaste låt: Helt klart Fridas "Upp och hoppa". Som ett möte mellan Bollibompa och Timbuktu. Underbart!

Kvällens olidligaste: Thérèse Andersson. Jag fick rysningar. Alltså jag gillar opera och går gärna på Göteborgsoperan, men att hon överhuvudtaget gjorde anspråk på termen gör mig beklämd. Skriksång till Nannetypisk schlagermarch.

Kvällens hej hopp i sommarnatten: Caracola – "Smiling in love"

Kvällens Secret Service (åttiotalsbandet alltså): BWO

Kvällens Patrik Isaksson: Patrik Isaksson – "Under mitt tunna skin". Bra, men mer Patrik Isaksson än så här blir det inte.

Kvällens sämsta text: Ainbusk. "...ååå ja...jag kan ana vart jag går...jag följer dina spår...jag har gått så många år..." (Pling igen. Varför får hon fortsätta?)

Kvällens bästa text: Björn Gustavsson (igen).

Kvällens klump i halsen: Frida så glad så hon gråtande försöker köra om låten.

Andra bloggar om: , , , ,

12 kommentarer

 1. Du har så rätt! Att läsa det du skriver är som att läsa mina egna tankar.

  Du är suvve!

  SvaraRadera
 2. Tjena och tack för senast. Det var mycket trevligt, om nu trevligt är rätt ord för "samkväm bland diverse bra och mindre bra kommunikationslösningar". :)

  Har landat i öster och förvånas över hur tyst det är. Efter stormen.
  Vi hörs snart igen.

  SvaraRadera
 3. Det är inte ofta jag tar strid för hiphop i någon form men nu gör jag ett undantag. Det där var inte ens nära Timbuktu, det var kanske nära Fronda och dylikt tjafs men Timbuktu var det inte. Tack för en underbar blogg annars. Har även en fråga, får du dåligt samvete ibland för att du inte ger Abbes bror lika stort utrymme här i cybervärlden?

  Fred & Kärlek

  SvaraRadera
 4. Tack snälla lillasysteryster.

  Hej Fredo. Ja rätt många mindre bra lösningar var det allt. Som sagt. Vi hörs.

  Sandra: Nämen det är klart att det inte går att jämföra med Timbuktu, egentligen. Jag diggar verkligen Timbuk. Men så sa jag att det var Bolibompa också. :-) Glad var den i alla fall.

  Kul att du tycker om bloggen.

  Jag har ofta dåligt samvete inför Abbes bror. Man får stå ut med mycket orättvisor när man är bror till ett sjukt barn. Tvingas vara väldigt vuxen vissa dagar. Men just när det gäller utrymmet här på bloggen har jag inte så dåligt samvete faktiskt. Den handlar ju om Abbe, och jag tycker brorsan får rätt mycket plats ändå.

  SvaraRadera
 5. Björn Gustafssons sång från igår finns här:
  http://www.youtube.com/watch?v=qEV6sl_KiUI

  Imsa

  SvaraRadera
 6. *Fnissa* du skriver mycket av det jag tänker om gårdagens jippo!

  SvaraRadera
 7. När jag ändå är här inne och läser vill jag passa på att tipsa om www.godhandling.se. Innan man skall beställa något över Internet kan man kolla om företaget i fråga är anslutet till Godhandling. Är det anslutet kan man välja att handla via godhandling(utan att betala något extra) och på så sätt låta en viss del av inköpet gå till vald hjälporganisation. Ett smart sätt att handla och samtidigt passa på att skänka lite pengar!

  SvaraRadera
 8. Upp och hoppa :) Hur skön som helst.. Björn var som vanligt bäst.

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Ville bara tala om att jag har länkat hit från min blogg. Tack för underhållande och berörande läsning!

  Mvh Jenny

  SvaraRadera
 10. Håller med... Absolut.
  Och INGEN kan slå Björn!! (Förutom Sanna, måste jag ju säga, hihi. Är ju Bromöllabo och har sjungit ihop med henne så jag tycker såklart hon är bäst.) ;)

  SvaraRadera
 11. Imsa: Tack för tipset.

  Emma: :-)

  Therese: Bra tips, ska tänka på det nästa gång jag ska handla något.

  Dress like a: Yo. Upp å hoppa.

  Jenny: Vad kul! Vad heter din blogg?

  Emmixen: Bromölla rockar. Eller nåt?!

  SvaraRadera
 12. Ja, säga vad man vill - men visst berör Melodifestivalen! Upp och hoppa var då verkligen ingenting för mig.... hoppas desto mer på Linda Bengtzing som kommer snart!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.